Manchester City Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Man City’nin ve Arsenal’in 11’leri…

İngiltere Premier Lig'in en çok izlenen karşılaşmalarından biri olan Manchester City Arsenal mücadelesi bugün ekranlardan canlı yayınlanacak. Dev mücadeleyi izlemek isteyen taraftarlar "Manchester City Arsenal maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, saat kaçta başlayacak?" sorusunun yanıtını arıyor. İşte mücadelenin saati, kanalı ve ilk 11'leri...

Dünya futbolunun en prestijli liglerinden Premier Lig'de gözler, Manchester City ile Arsenal arasındaki mücadeleye çevrildi. Hem şampiyonluk yarışında hem de Avrupa kupalarında iddialı olan bu iki takımın karşı karşıya geleceği karşılaşma, futbolseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak. 

MANCHESTER CİTY ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

22 Eylül Pazar günü saat 18.30'da başlayacak olan Manchester City Arsenal maçı beIN Sports 3 kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11'LER

Man City: Ederson; Walker, Akanji, Dias, Gvardiol; Rodri, Kovacic; Foden, Silva, Grealish; Haaland.

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Timber; Partey, Jorginho, Rice; Saka, Havertz, Trossard.

İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR

Manchester City: Ake ve Bobb'ın sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceği kesinleşti. De Bruyne'nin ise son durumu maç saatinde netleşecek. Belçikalı yıldızın oynayıp oynamayacağı, City'nin orta sahası için büyük önem taşıyor.

Arsenal: Odegaard, Merine, Tierney ve Tomiyasu gibi önemli oyuncularının yokluğu, Arsenal'in gücünü bir nebze olsun azaltmış olsa da, genç ve dinamik kadrosuyla sürpriz yapabilirler.