Maestro Alex keyifleri kaçırdı

Sivasspor'da sakatlık şoku yaşandı. Hatayspor ile oynanan maçta sakatlanan Alex Pritchard'ın durumu hakkında kulüpten bilgilendirme yapıldı.

Sivasspor'da sakatlık şoku yaşandı. Hatayspor ile oynanan maçta sakatlanan Alex Pritchard'ın durumu hakkında kulüpten bilgilendirme yapıldı. Yapılan açıklamada, Alex'in sağ art adalesinde yırtık tespit edildiği belirtildi. 31 yaşındaki İngiliz maestronun tedavisine başlandığı duyuruldu. Dönem başında kırmızı-beyazlılara gelen deneyimli orta saha forma giydiği 8 maçta 4 asist katkısı sağladı.

ARTIK KAYIP İSTEMİYORUZ

1. Lig'de Gençlerbirliği deplasmanından beraberlikle dönen Amed, konutundaki Pendik maçını kazanıp iki haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Teknik yönetici Ersun Yanal, "Kalan haftalar bizim için çok kıymetli ve kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Her vakit takviyesini gerimizde hissettiğimiz taraftarlarımızın önünde, uygun bir oyunla Pendik maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan 1. Amatör Lig grubu Muradiye Gençlerbirliği, konutunda karşılaştığı Çapa'yı 1-0 mağlup etti. Şampiyonluk maksadı için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen teknik yönetici Gökhan Kaya, "Yolun sonunda bir üst lige çıkmak var" diye savlı konuştu.

SAKARYA'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Sakaryaspor, 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına moralli bir halde başladı. 3 maçlık yenilgi serisine alanında İstanbulspor'u 3-1 yenerek son veren yeşil-siyahlılarda futbolcuların moralli çalışması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

YENI LİDER TAŞDEMIR

Türkiye Karate Federasyonu'nun yeni başkanı Ercüment Taşdemir oldu. Mevcut lider Aslan Abid Uğuz'un aday olmadığı genel heyette, başkanlık için Ercüment Taşdemir ve Cenk Hilmi Kılıç yarıştı. 193 oyun 109'unu alan Ercüment Taşdemir, federasyon başkanlığına seçildi.

DERBİ FENERBAHÇE'NİN

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 4. haftasında derbi heyecanı yaşandı. Sultanlar Ligi'nin lideri Fenerbahçe Medicana, konuk ettiği Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etmeyi başardı. 4'te 4'le liderliğini sürdüren sarı-lacivertliler, 1 saat 5 dakika süren maçı 25-14, 25-20 ve 25-13'lük setlerle kazandı. Müsabakadan 3-0 yenik ayrılan Beşiktaş ise 2. yenilgisini aldı. Fenerbahçe Medicana'nın 34 yaşındaki Bulgar yıldız smaçörü Atanasijevic, "Herkes çok uygundu. Net bir galibiyetle kazandık. Alanda olduğum ve ekibe katkı sağladığım için çok mutluyum" diye konuştu. Gizem Örge de "Hazırlık sürecini çok düzgün tamamladık" tabirlerini kullandı.