LOL yeni sezon ne zaman 2025, LOL 3. mevsim ne zaman bitiyor? LOL 3. dereceli ne zaman açılıyor, açıldı mı?

LOL (League of Legends) 2024 2. Dereceli Mevsimi, 24 Eylül 2024 saat 23.59'da sona erdi ve oyuncular şimdi gözlerini 3. dereceli mevsime çevirdi. Dereceli sıralamalarda yukarı çıkmaya çalışan oyuncular, elde ettikleri başarılarla sezon sonunda ödüller kazanıyor. Peki, LOL dereceli ne zaman açılacak? 3. dereceli mevsimi ne zaman başlayacak, saat kaçta? LOL 3. mevsim ne zaman bitiyor?

League of Legends (LOL) dereceli sezonunun 2. mevsimi, saat 23.59'da resmi olarak sonlandı. Riot Games tarafından yapılan açıklamaya göre, sunucu kesiti aktarım servisi, mevsim dünya genelinde bitmeden birkaç saat önce devre dışı bırakılacak. 14.19 Yaması ile birlikte 2. mevsimin tüm ödülleri oyunculara dağıtıldıktan sonra bu servis yeniden aktif hale gelecek. Peki, LOL yeni sezon ne zaman başlayacak?

LOL YENİ SEZON NE ZAMAN?

LOL 3. dereceli mevsimi 25 Eylül 2024 saat 12.00'de başlayacak.

Sunucu kesiti aktarım servisi, mevsim sona ermeden birkaç saat önce devre dışı bırakılacak ve 14.19 Yaması ile birlikte 2. mevsim ödülleri dağıtıldıktan sonra yeniden aktif hale gelecek.

Mevsim sona erdiğinde dereceli sıralama da geçici olarak devre dışı kalacak ve 14.19 Yaması'nın yüklenmesi tamamlandığında yeniden aktif hale gelecek. Ayrıca, dereceli sırayla 3. mevsimin başlaması arasında birkaç saatlik bir boşluk olacağını unutmayın. Bu süreçte dereceli oyun ilerlemesi 3. mevsime etki etmeyecek.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, 3. mevsimin başlangıcında üst aşamalardaki MMR'a bağlı çiftli sıra kısıtlaması geçici olarak devre dışı bırakılacak. Ancak, mevcut görünür dereceleriniz için üst aşamalardaki çiftli sıra kısıtlaması etkin olmaya devam edecek.