Lisans öğrencilerine 6 aylık burs desteği

Sivas Hizmet Vakfı tarafından "Sivaslılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor" projesi kapsamında bu yıl da 400 öğrenciye 6 ay boyunca aylık 1250 TL burs verilecek.

Her yıl hayırseverlerin katkılarıyla lisans öğrencilerine burs desteği veren Sivas Hizmet Vakfı, bu yıl da öğrencilere burs vermeye devam edecek. Burs başvuruları 9-18 Ekim tarihleri arasında vakfın internet sitesi üzerinden yapılacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Sivas Valisi ve Sivas Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Şimşek, bir toplumun geleceğin, genç nesillerin eğitimle aldığı bilgi, birikim ve çağdaş donanımla yakaladığı seviyeye bağlı olduğunu belirterek, "Ülkemizin geleceğini aydınlık kılmanın yolu da genç nesillerimizin aldığı eğitimle ve ülkemizin kalkınması ve gelişmesi alanında yetiştirdiğimiz genç nesillerle olacaktır. Haliyle eğitime yapılacak her türlü destek ve katkı bu ülkenin geleceğine yapılmış en kıymetli yatırımdır. Bu nedenledir ki bilgili, özgüveni yüksek donanımlı gençler yetiştirmek, bu topraklarda yaşayan her insanın üzerine düşen sorumluluk olduğuna inanmaktayız." dedi.