Lionel Messi’den taraftarları heyecanlandıran mesaj! “Barcelona’ya veda etmeyi hak ediyorum”

30 Ekim Pazartesi günü düzenlenen merasimde mesleğinde sekizinci Ballon d'Or'unu kazanan Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, eski kadrosu Barcelona hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Sekizinci defa Ballon d'Or mükafatını alan Lionel Messi, Barcelona'ya geri dönme ihtimali üzerine açıklamalarda bulundu.

Barcelona'yı çok sevdiğini lisana getiren 36 yaşındaki yıldız futbolcu, "Barcelona'dan ayrıldığımda çok değişik hissettim. Daha farklı bir halde veda etmek isterdim. Yaşadığımız ve paylaştığımız onca anıyı düşündüğüm vakit düzgün bir ayrılık olmadı." halinde konuştu.

"VEDAYI HAK EDİYORUM"

Katalan grubuna geri dönmesi üzerine konuşan Messi, "Barcelona'ya veda etme bahtını hak ettiğimi düşünüyorum. Barcelona benim konutum, bu kulübü çok seviyorum." dedi.

"BU BENİM SON BALLON D'OR ÖDÜLÜMDÜ"

Sekizinci sefer Ballon d'Or mükafatına layık görülmesine değinen Arjantinli yıldız, "Uzun vakittir Ballon d'Or hakkında düşünmüyordum. Bu mükafatı kazanmak hiçbir vakit benim için öncelik olmadı. Bilhassa mesleğimin şu evresinde, başarabileceğim her şeyi başarmışken çok fazla düşündüğüm bir bahis değil." tabirlerini kullandı.

Dokuzuncu sefer Ballon d'Or mükafatını alma ihtimali üzerine yorumda bulunan Messi, "Bence bu benim bu mükafatı son kazanışımdı. Bu muvaffakiyetleri elde ettiğim için ve 8 Ballon d'Or kazanan tek oyuncu olduğum için memnunum." formunda konuştu.

"PGS TARAFTARI İSTEMEZ"

Ballon d'Or mükafatını Paris Saint - Germain taraftarlarına sunmak isteyip istemediği sorusunu yanıtlayan Messi gülümseyerek, "PSG taraftarlarının bunu istediğini sanmıyorum." sözlerini kullandı.