Liam Payne’nin ölümü aydınlanıyor: Otopsi raporu açıklandı

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Liam Payne’nin ölümüyle ilgili otopsi raporu açıklandı. Yetkililer, ünlü ismin “yarı bilinçli veya tamamen bilinçsizken” balkondan düşmesinin ardından öldüğünü belirtti.

One Direction grubuyla ünlendikten sonra kariyerine tek başına devam eden İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Liam Payne dün hayatını kaybetti.

31 yaşındaki Payne yaşamını Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir otelin üçüncü katından düşerek yitirdi.

Arjantin savcılığının açıkladığı otopsi raporuna göre Payne, çoklu travma, iç ve dış kanama sonucu öldü.

Savcılık, Payne’nin balkondan düştüğü sırada yalnız olduğunu ancak olaya başka kişilerin de dahil olmuş olabileceği konusunda araştırma yapıldığını kaydetti.

Ünlü yıldızın düştüğü sırada bilincinin yarı açık olduğu veya tamamen bilinçsiz olabileceği kaydedilirken son saatlerinde neler yaşadığını öğrenmek için beş farklı tanıkla görüşüldüğü kaydedildi.


Yapılan ilk aramada Payne’nin odasında uyuşturucu, alkol, zarar görmüş mobilyalar bulunduğu belirtildi.

İngiliz şarkıcının uyuşturucu veya alkol kullanıp kullanmadığını belirlemek için ayrıca testler yapılıyor.


TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ALBÜM SATAN ERKEK GRUBUNUN ÜYESİYDİ

Payne, 2008 ve 2010'da "The X Factor" adlı şarkı yarışmasına katılmış, 2010'da yarışmaya katılan Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile bir araya gelerek One Direction grubunu kurmuştu.


70 milyonun üzerindeki albüm satışıyla, tüm zamanların en çok satan erkek grubu ünvanını alan One Direction, Malik'in ayrılmasıyla dağılma sürecine girmiş, grup üyeleri 2017'den itibaren solo çalışmalar yürütmeye başlamıştı.

Grupla birlikte 200'ün üzerinde ödül kazanan Payne, bu tarihten sonra çıkardığı teklilerde ve albümlerinde Ed Sheeran, Rita Ora, French Montana ve J Balvin gibi isimlerle çalışmıştı.