KYK YURT MÜRACAAT e-DEVLET | 2024 – 2024 KYK yurt başvurusu son tarih ne vakit? KYK yurdu müracaat fiyatlı mi?

KYK yurt müracaatlarının başlamasıyla birlikte, yaşadığı kent dışında üniversite tercihi yapan adaylar, araştırmalara başladı. KYK yurdunda kalmak için müracaat yapacak olan üniversitelerin arama motorlarında sorguladığı 'KYK yurt müracaat e-Devlet, 2024 - 2024 KYK yurt başvurusu son tarih ne vakit? KYK yurdu müracaat fiyatlı mi?' mevzularını haberimizde derledik.

KYK YURT MÜRACAAT e-DEVLET | YKS'de tercih sonuçlarının açıklanmasının akabinde üniversitelere e-kayıtlar başlarken Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, KYK yurtları için müracaatların başladığını duyurdu. KYK'da kalmak isteyen önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin 29 Ağustos 2023 Salı gününden itibaren KYK yurtlarına e-Devlet üzerinden bşavuru yapabileceğini duyuran Bakan Bak'ın açıklamalarının akabinde '2024 - 2024 KYK yurt başvurusu son tarih ne vakit? KYK yurdu müracaat fiyatlı mi?' sorularının yanıtı sorgulanıyor. İşte ayrıntılar...

2024 - 2024 KYK YURT BAŞVURUSU SON TARİH NE VAKİT?

GSBYurtları Müracaat Sürecine Ait Basın Toplantısı'nda yaptığı açıklama ile KYK yurtlarına müracaatların 29 Ağustos 2023 tarihinde başladığını duyuran Bakan Osman Bak, müracaat sürecinin 2 Eylül 2023 saat 23.59 prestijiyle sona ereceğini duyurdu.

2023-2024 e-DEVLET KYK YURT MÜRACAAT EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KYK YURDU MÜRACAAT FİYATLI Mİ?

KYK yurduna başvurmak için adaylardan rastgele bir fiyat talep edilmemektedir. e-Devlet üzerinden yurt başvurusu yapan adaylar, gerekli kriterleri sağlamaları halinde KYK yurdunda barınma hakkına sahip olacaklardır.

KYK AYLIK YURT FİYATI NE KADAR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

KYK YURDU KİMLERE FİYATSIZ OLACAK?

GSB'den yapılan bilgilendirmeye nazaran yurt fiyatı alınmayacak öğrenciler şöyle;

Bakanlık yurtlarında fiyatsız barınma hakkına sahiptir.