“Kupalara talibiz”

Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk, “Net konum vermeden maçı bitirmiş olduk. Yolumuza devam edeceğiz. Avrupa’da kupa kazanma maksadımız var” dedi.

Milli Kadro maçları sonrası oynanan maçların güç olduğunu söyleyen Okan Buruk, "Çok fazla oyuncumuzla çalışamadık. Devamında yalnızca 2 gün birlikte çalıştık. Rakibimiz 5'li savunmayla bizi karşıladı. Bunu bir duran topla çözdük. Oyunun devamında rakibimizin çok açılmadığını gördük. Girdiğimiz durumlar ve attığımız golle bizim için kıymetli. Ayrıyeten çok fazla durum vermedik. Bu türlü bir morale muhtaçlığımız vardı."

"AVRUPA'DA KUPA KAZANMA GAYEMİZ VAR"

Transfer devri bittikten sonra oyuncuların baş yapısını daha kendilerinden emin ve rahat olduğunu söyleyen Buruk, Yolumuza devam edeceğiz. Avrupa'da kupa kazanma gayemiz var. 3 tane eksiğimiz vardı. Lakin alanda oyuncular yüzde 100'lerini verdi" sözlerini kullandı. Yeni gelen yabancı oyuncularının performansı hakkında açıklama yapan Buruk, Ya öldürüyoruz ya fazla üst çıkartıyoruz. Sara yeterli bir oyun ortaya koydu. Savunmadaki oyuncularımızın performansı da Lucas ile Sara'nın performansını artıyor" diye konuştu.

Okan Buruk, Galatasaray tarihinde bir Süper Lig dönemine dörtte dört yaparak başlayan dördüncü yerli teknik yönetici oldu. (Okan Buruk, Fatih Terim, Mustafa Denizli, Gündüz Kılıç)

İCARDİ ARJANTİN'DE

İcardi hakkında da açıklamalarda bulunan Okan Buruk, "Icardi'nin tedavisi Arjantin'de sürüyor. 2-3 gün içerisinde burada bizim denetimimizde devam edecek. Şu an 2 haftalık bir mühleti daha var üzere gözüküyor" dedi.

"ZAMANLA KARAR VERECEĞİZ"

Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk, "Elimizdeki takımdan mutluyum. Önümüzdeki sıkıntı bir takvim var. Bu takvimde Salı günü kullanamayacağımız oyuncular olacak. Bir sonraki maçta Batshuayi takımda olacak. Buna vakitle maç maç karar vereceğiz" dedi.