Kupalar kazanmaya geldim

Teklic: Diğer teklifler de vardı lakin Trabzonspor’u tanıyordum. Büyük, geleceği parlak ve üst seviye amaçları olan bir kulüptü, bu nedenle 1 numaralı tercih oldu

Yeni transfer Teklic, Trabzonspor mecmuasına konuştu. Hırvat orta saha, "Başka teklifler de vardı lakin Trabzonspor'u tanıyordum. Büyük, geleceği parlak ve üst seviye gayeleri olan bir kulüptü, bu nedenle benim için 1 numaralı tercih oldu. Buraya kupalar kazanmaya geldim, kendim ve ekibin için en güzelini diliyorum ancak sonu kesinlikle kupa olmalı. Kadro arkadaşlarım beni yeterli karşıladığı için güya 10 yıldır buradayım. Her bahiste azamisi vermeye hazırım " dedi.

3 DURUMDA DA OYNARIM

Orta alanda 8, 10 numara ve sağ açık mevkilerinde oynayabilen Hırvat futbolcu, 10 numarada daha verimli olduğunu söyledi. Teklic, "Geçen yıl 10 numarada oynadım lakin benim için değerli olan futbolcuların antrenörlerin ne istediğini kabul edebiliyor olmasıdır. Gençken her üç durumda da oynamak benim için büyük bir avantaj ve hangi vazifesi alırsam alayım, fark etmez" diye konuştu.

MAZERET ÜRETMEM İŞİMİ YETERLİ YAPARIM

Bjelica'ya yönelik niyetlerini paylaşan Teklic, şunları söyledi: "Hocamız çok kıymetli, başarılı bir isim. Beni sisteminde sağ kanatta görüyor. Ben de o bölgede çok rahatım zira daha evvel oynadığım durumdu. Kıymetli olan hangi şartlarda olursanız olun verimli olmaya çalışmanız. Benim esasen karakterim bu, mazeret üretmek değil, çok çalışıp misyonunu en âlâ halde yapmak."

VAR FUTBOLUN RUHUNU ÖLDÜRDÜ

VAR sisteminden hoşlanmadığını söyleyen Teklic, "Futbolun ruhunu öldürdü katiyetle. Örnek vermek gerekirse, gol olduğunda hakem kararı vermişse, o goldür. Sonra VAR kararı sevinci elinizden alıyor" sözünü kullandı.

LİONEL MESSİ ÜZERE OYNAMAK İSTİYORUM

Messi'ye olan hayranlığını lisana getiren Teklic, "Messi'yi beğeniyorum, çok özellikli ve yetenekli bir futbolcu. Onun görüntülerini çok izliyorum, hem de daima. Onun üzere oynamak istiyorum. Messi ile birebir kadroda oynamak isterdim. Yanına Mario Pasalic'i de eklerim kesinlikle. Modric esasen çok özel bir oyuncu" diye konuştu.