Kulübeye hapsoldular; Fenerbahçe’de Oğuz Aydın ve Levent Mercan 31 dakika süre aldı

T24 Spor Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Oğuz Aydın ve Levent Mercan, şu ana kadar toplamda 31 dakika forma şansı buldu. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin Samsunspor deplasmanındaki beraberliği sonrası sezon başında transfer ...

T24 Spor

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Oğuz Aydın ve Levent Mercan, şu ana kadar toplamda 31 dakika forma şansı buldu.

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin Samsunspor deplasmanındaki beraberliği sonrası sezon başında transfer edilen Oğuz Aydın ile Levent Mercan'ın durumu tartışma yarattı.

Sarı-lacivertli takımın sezon başında renklerine bağladığı Oğuz Aydın ve Levent Mercan, Fenerbahçe'de bu sezon toplam 31 dakika sahada kaldı.

Alanyaspor'dan 6 milyon euro bedelle transfer edilen Oğuz Aydın, Fenerbahçe'de 3 maçta 22 dakika şans buldu. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Lille maçları ve Süper Lig'deki Adana Demirspor karşılaşmalarında oynadı.

Fatih Karagümrük'ten 2 milyon euro karşılığında takıma dahil edilen Levent Mercan ise Süper Lig'de Rizespor ile oynanan müsabakada forma şansı buldu. (Milliyet)

TIKLAYIN - Dünya, Osimhen'in rövaşata golünü konuşuyor: "Kelimenin tam anlamıyla inanılmaz"

TIKLAYIN - Victor Osimhen'den müthiş röveşata golü: Puskas Ödülü'ne aday olabilir

TIKLAYIN - Şenol Güneş 1000. resmi maçına çıkarak tarihe geçti

TIKLAYIN - Mauro Icardi: Rekor kırmaya devam ediyoruz

TIKLAYIN - Fenerbahçe eski teknik direktörü İsmail Kartal'dan Galatasaray detaylı paylaşım