Kral’a inanç tam

Süper Lig, Avrupa Ligi ve TFF Üstün Kupa’da çıktığı toplam 14 maçta 12 gole imza atan Beşiktaş’ın İtalyan santrforu Ciro, Galatasaray karşısında da kadrosunun en büyük kozu olacak

Ligde oynadığı son 4 karşılaşmada rakip fileleri havalandırmayı başaran İmmobile, sarı-kırmızılı ağları da sarsmak istiyor. Fransa deplasmanında Lyon'u 1-0 mağlup eden Kartal, derbide alınacak galibiyetle bunu taçlandırmak istiyor. Attığı gollerle siyah-beyazlıların en golcü oyuncusu pozisyonunda bulunan tıpkı zamanda da ligde gol krallığında da tepede bulunan İmmobile'ye, Galatasaray karşısında da teknik heyetin itimadı tam.

SÜPER KUPADA ATTI

Ligde oynanan 8 maçın tamamında forma giyen 31 yaşındaki futbolcunun 8 golü var. UEFA Avrupa Ligi elemeleri ve lig etabında da toplam 5 maça çıkan deneyimli futbolcu, Lugano müsabakasında 2 gol atmıştı. Ciro Immobile, siyah-beyazlı formayla Galatasaray'a karşı birinci gollerini dönem başındaki TFF Harika Kupa müsabakasında 2 gol atarak kaydeden İmmobile, siyah-beyazlılarla birinci resmi maçında tıpkı vakitte da birinci derbisinde bu sevinci yaşadı.