KPSS 2023 GEÇ MÜRACAAT EKRANI ÖSYM | KPSS geç müracaat tarihleri ne vakit? – KPSS geç müracaat fiyatı ne kadar, nasıl yatırılır?

Kamu İşçisi Seçme İmtihanı olan ve ÖSYM tarafından, devlet memuru olmak isteyen adaylara yönelik düzenlenen KPSS için geç müracaatlar başladı. Müracaat tarihlerini kaçıran KPSS adayları arama motorlarında 'KPSS 2023 geç müracaat ekranı ÖSYM, KPSS geç müracaat tarihleri ne vakit? - KPSS geç müracaat fiyatı ne kadar, nasıl yatırılır?' hususlarını araştırıyor. Ayrıntılar ve tüm merak edilenler haberimizde...

KPSS 2023 GEÇ MÜRACAAT EKRANI | ÖSYM tarafından her yıl lisans mezunu bireyler için düzenlenen ve devlet memuru olma imkanı sunan KPSS'de heyecanlı bekleyiş sürüyor. Temmuz ayında yapılacak imtihana katılmak isteyen lakin müracaat tarihlerini kaçıran adaylar için son baht olan geç müracaatlar başladı. İşte KPSS geç müracaat tarihleri ne vakit? - KPSS geç müracaat fiyatı ne kadar, nasıl yatırılır? sorularının yanıtı...

KPSS GEÇ MÜRACAAT TARİHLERİ NE VAKİT?

ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer alan takvime nazaran, KPSS (KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT) geç müracaat tarihleri, bu sene için6-7 Haziran 2023 olarak belirlendi. Geç müracaatlar, 7 Haziran Çarşamba günüsaat 23.59'a kadaryapılabilecek.

KPSS GEÇ MÜRACAAT FİYATI NE KADAR?

16-29 Mayıs 2023 tarihleri ortasında başvurusunu yapmayan adaylar, geç müracaat günlerinde 2023-KPSS müracaatlarını yapabileceklerdir. Geç müracaat günlerinde yapılan başvurulardasınav fiyatı %50 artırımlı olarak, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile geç müracaat günlerinde ödenecektir.

📌KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu/Eğitim Bilimleri Oturumu (Her Bir Oturum İçin) : 225 TL

📌KPSS Alan Bilgisi İmtihanları (Her Bir Oturum İçin) : 150,00 TL

📌ÖABT (Her Bir ÖABT Alanı İçin) : 225,00 TL

KPSS GEÇ MÜRACAAT İMTİHAN FİYATI YATIRMAK İÇİN TIKLAYIN

KPSS GEÇ MÜRACAAT FİYATI NASIL YATIRILIR?

Geç müracaat günlerinde yapılan müracaatlarda bankalardan fiyat ödemesi yapılmamalıdır. Geç müracaat günlerinde başvurusunu yaptığı hâlde imtihan fiyatını geç müracaat günlerinde yatırmayan adayların müracaat bilgileri silinecektir. Geç müracaat günlerinde müracaat yapan ve imtihan fiyatını müddeti içinde yatırarak müracaatlarını tamamlayan adayların, imtihana müracaatlarının tamamlandığını https://ais.osym.gov.tr internet adresinden geç müracaat mühleti tamamlanmadan teyit etmeleri ve müracaat bilgilerinin bir dökümünü yazıcıdan alarak müracaatın öbür evrelerinde gerekebileceğinden itinayla saklamaları gerekmektedir.

2023 KPSS ALAN BİLGİSİ GEÇ MÜRACAAT EKRANI İÇİN TIKLAYIN

2023 KPSS LİSANS GEÇ MÜRACAAT EKRANI İÇİN TIKLAYIN

2023 KPSS ÖABT GEÇ MÜRACAAT EKRANI İÇİN TIKLAYIN