Konyaspor Pedrinho transferini duyurdu!

Konyaspor transfer çalışmalarına sürat kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Brezilyalı futbolcu Pedrinho ile 3 yıllık muahede sağladı. İşte ayrıntılar...

Konyaspor transfer çalışmalarına sürat kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Brezilyalı futbolcu Pedrinho ile 3 yıllık mutabakat sağladı. Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza merasiminde, Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik hazır bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Pedrinho'ya güzel geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında muvaffakiyetler diliyoruz. Asıl ismi Pedro Henrique Oliveira dos Santos olan Pedrinho, grubumuzda 8 numaralı formayı terletecek" denildi.

İmza merasiminden sonra konuşan Pedrinho, "Bu büyük kulübün formasını giyeceğim için çok memnunum. Umuyorum birlikte amaçlarımıza ulaşacağız. Taraftarımızın karşısına çıkacağım için çok heyecanlıyım. Toplumsal medya üzerinden bana gösterdikleri ilgi beni çok şad etti. Taraftarımıza çok teşekkür ederim. Yakında görüşmek üzere" dedi.

Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik ise, "Pedrinho takip ettiğimiz futbolculardan biriydi. Geride bıraktığımız dönem kadrosunun frikik, korner üzere duran toplarını tesirli kullanan oyuncu skor noktasında büyük katkı sağlamıştı. İnşallah Konyaspor'umuza yarar sağlayacaktır. Grubumuza güç katacak isimler ile transfer görüşmelerimiz tüm süratiyle devam ediyor. İmza evresine geldiğimiz futbolcular var" biçiminde konuştu.

Son olarak Bulgaristan takımı CSKA 1848'de forma giyen Pedrinho, 2023-2024 döneminde 12 gol atarken 6 da asist yaptı.