Konut sahibi olmanın en kolay yolu:🏡 Emlak Konut’tan düşük faizli, 4 farklı ödeme seçenekli yeni konut projesi!

Emlak Konut yeni kampanyasını vatandaşlara son dakika haberi olarak duyurdu. Konut almak isteyenlere 4 farklı ödeme seçeneği ile yüksek vade sayısı ve düşük peşinatla yüzde 1,29 faiz sunulacak projede ayrıntılar merak ediliyor. Banka ve kefil istenmeden vatandaşları mesken sahibi yapacak Emlak Konut'un yeni projesine dair tüm ayrıntılar haberimizde...

Emlak Konut, mesken sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik %1.29 faiz oranıyla yeni bir kampanya başlattı. Kampanya, dört farklı ödeme seçeneği sunarak, mesken almayı kolaylaştırıyor. Seçenekler ortasında peşin ödeme, orta ödemeli planlar ve uzun vadeli taksitler bulunuyor. Konut piyasasında büyük bir ilgi uyandırması beklenen projeyi duyuran Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, bu proje ile banka ve kefil olmadan vatandaşların konut sahibi olabileceğine dikkat çekti.

BÜTÇEYE UYGUN ÖDEME SEÇENEKLERİ

Kampanya'nın birinci şartında peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlanırken ikinci şartta yüzde 25 peşinat, vade farksız orta ödemeli satış şartında 6. 12. ve 24. aylarda orta ödemeler bulunuyor. Üçüncü şart ise yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı ile vatandaşları mesken sahibi yapacak. Dördüncü ödeme planında ise yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri bulunuyor.

  1. Peşin ödeme: Yüzde %25 indirim
  2. 3 orta ödeme (6., 12. ve 24. ay)
  3. Yüzde 50 peşinat, yüzde 50'si 24 ay ertelemeli (1,29 vade farkı)
  4. Yüzde 25 peşinat, yüzde 75', 72 aylık sabit artan taksit (1,29 vade farkı)

YÜZDE 1,29 FAİZ ORANI

Projeye ait Hürriyet İktisat Servisi'ne ayrıntılı bilgi veren Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, şu tabirleri kullandı:

"Emlak Konut ödeme sistemiyle, bankasız-kefilsiz olarak vatandaşlarımıza konut sahibi olmaları için dört başka ödeme şartını içeren kampanyamızdan sizlere bahsetmek istiyorum.

Birinci şartta; peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlıyoruz.

İkinci şartta; Yüzde 25 peşinat, vade farksız orta ödemeli satış şartımızda 6. 12. ve 24. aylarda orta ödemeler bulunuyor.

Üçüncü şartımızda ise; Yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunuyoruz.

Dördüncü ve son şartımızda da; Yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri olacaktır.

Kampanyamızla ilgilenen, konut sahibi olmak ve geleceğine inançlı yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımız web sitemizden, davet merkezimizden detaylı bilgi alabilir yahut satış ofislerimizi ziyaret edebilirler."