Kombineler satışa çıkıyor

İdare, kombine biletlerini yakın bir vakitte satışa sunacak. Önümüzdeki dönem tribünlerin büsbütün dolmasını hedefleyen idarenin, kombine fiyatlarını makul düzeylerde tutması bekleniyor. Fiyatların 2 bin TL'den başlayacağı öne sürülüyor.

Yönetim, kombine biletlerini yakın bir vakitte satışa sunacak. Önümüzdeki dönem tribünlerin büsbütün dolmasını hedefleyen idarenin, kombine fiyatlarını makul düzeylerde tutması bekleniyor. Fiyatların 2 bin TL'den başlayacağı öne sürülüyor.

TRİBÜN GELİRİ 140 MİLYON TL

Başkan Ertuğrul Doğan'ın geçen hafta yaptığı açıklamaya nazaran, tribün gelirleri Trabzonspor'un gelirlerinin 3. sırasında yer alıyor. Sponsorluk gelirleri 190 milyon, yayın gelirleri 150 milyon TL, kombine, loca, bilet gelirleri ise 140 milyon TL olarak sıralanıyor.

İLK MAÇ 8 TEMMUZ'DA

Bordo-mavililer, Slovenya'daki birinci hazırlık maçında 8 Temmuz'da HNK Hajduk Split ile karşılaşacak. Split, geçtiğimiz dönem Hırvatistan 1. Ligi'ni Dinamo Zagreb'in akabinde 71 puanla ikinci tamamladı

TARAFTAR ÇOK HEYECANLI

Trabzonspor taraftarları, yeni dönem öncesi kadronun hazırlık maçlarını bekliyor. Hajduk imtihanı, bordo-mavililerin güçlü bir rakip karşısında ne durumda olduğunu görmek ismine kıymetli bir fırsat olacak.