Kocaelispor takım otobüsü Bolu’da hedef alındı: Silahlı tehdit kameralarda

Bolu’da Kocaelispor otobüsüne yapılan saldırı güvenlik kameralarına yansıdı. Kulüp, saldırganların en ağır cezayı alması için süreci başlattı.

Trendyol 1. Ligi ekiplerinden Kocaelispor, takım otobüsünün Bolu'da saldırıya uğraması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, Kocaelispor'un Ahlatcı Çorum FK ile 21 Eylül'de oynanan maça kara yolu ile giden futbolcu, teknik ekip ve kulüp çalışanlarını taşıyan otobüs Bolu il sınırları içinde sözlü ve fiziki saldırıya maruz kaldı.

"Bir grup kendini bilmez tarafından gerçekleştirilen bu çirkin saldırı" ile ilgili faillerin tespit edilip cezalandırılması için gerekli adımların atıldığı belirtilirken, saldırganların en ağır şekilde cezalandırılmaları için hukuki sürecin yakından takip edileceği vurgulandı.

Saldırı anı otobüs kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, saldırganların otobüse tekme ve yumruklarla saldırdığı, hatta bir kişinin aracın arkasından koşarken silahını çıkardığı anlar dikkat çekti. Yaşanan bu olay, çevredeki vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla izlendi.

Kocaelispor, yaşanan bu menfur saldırının takipçisi olacaklarını ve olayın peşini bırakmayacaklarını bir kez daha duyurdu.

https://twitter.com/Kocaelispor/status/1838153607549444239