Kılıç devri

Ligde 5 maçtır kazanamayan Adanaspor’da Fransız hoca Ciccolini gönderildi Yerine geçen dönem grubu son maçta ligde tutmayı başaran Kemal Kılıç geldi.

Trendyol 1. Lig takımı Adanaspor, 5-2 mağlup oldukları Ümraniye maçı sonrasında 62 yaşındaki Fransız teknik sorumlu Ciccolini ile yolların ayrıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Bamba'nın vefatının akabinde takımında yer alan Ciccolini'nin teknik sorumlu olarak vazifeye getirildiği anımsatılarak, "François Ciccolini ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Ciccolini'ye kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki mesleğinde muvaffakiyetler dileriz." tabiri kullanıldı.

6'NCI ADANASPOR DÖNEMİ

Adanaspor'un yeni teknik yöneticisi ise tanıdık bir isim oldu. Geçen dönem ekibi son maçta ligde bırakan Kemal Kılıç 6. kere kadronun başına geçti. 68 yaşındaki tecrübeli teknik adam bugün idmana çıkacak. İstanbul'da Adanaspor idaresiyle görüşen deneyimli teknik adam, bugün Adana'ya gelerek grupla birinci çalışmasını yapacak. Geçen dönem Bandırma maçı sonrası mukavelesi sona eren ve 2. Lig gruplarından Sarıyer'de vazifeye başlayan Kılıç, 3 maç sonunda bu grupla yollarını 16 Eylül tarihinde ayırmıştı.