Kastamonu isyanda: Anlaşıldı ki bu hakemlerle bu lig gitmeyecek

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, Altınordu'ya karşı alınan 1-0'lık mağlubiyet sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Aygün, Altınordu'yu tebrik ederken, hakem kararlarına tepki gösterdi ve "Bu hakemlerle bu lig gitmeyecek. Futbolcumun hakkı gasp edilirse bu hakkı nasıl geri alacağız" dedi.

İşte Cengiz Aygün'ün açıklamaları:

Anlaşıldı ki bu hakemlerle bu lig gitmeyecek. Bundan daha net bir penaltı olabilir mi? Peki benim elimden geldiğince Türk futboluna katkı sağlamaya çalışan futbolcumun hakkı gasp edilirse bu hakkı nasıl geri alacağız? Bugüne kadar bütün takımlara olan saygım nedeniyle yanlış anlaşılmaması için sustum ancak anlaşılıyor ki benim suskunluğum zafiyet olarak değerlendiriliyor.

"TFF'Yİ UYARDIM"

Bütün hakem camiasına buradan sesleniyorum. Hakkımızı yiyen emeğimizi çalan herkesten sonuna kadar hesap sorarız. Kastamonu büyük bir camiadır Kastamonu'nun hakkını yedirmem kimseye. Kastamonu diyorum ama hiçbir takımımızın da hakkını yedirmem. Ben haksız bir maç kazanıyorsam inanın çıkar bunu da söylerim. Federasyon yetkililerini uyardım, bundan sonra sesim daha farklı çıkacak, zira bu ilk değil ancak bugüne kadar susmayı tercih ettim, hepinize saygılar.