Kartal’a çelme

Avrupa Ligi maçında istediği sonucu alamayan Beşiktaş’a bir sürpriz de Gaziantep’ten geldi. Ciro’nun penaltısı ile öne geçen siyah-beyazlılar bu skoru koruyamadı ve ligde de puan kaybetti.

Beşıktaş, Avrupa'dan sonra Süper Lig'de de kan kaybetmeye devam ediyor. E. Frankfurt karşısında âlâ oynamasına karşın bu oyunu sonuca yansıtamayan Kartal dün gece de Gaziantep deplasmanında son dakika yediği golle puanları paylaştı. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan gayret 1-1 sona erdi. Beşiktaş'ı öne geçiren golü 31. dakikada penaltıdan Ciro İmmobile kaydetti. Siyah-beyazlılarda kısa bir müddet kiralık oynayan Alexandru Maxim, 90+5. dakikada beraberlik golünü kaydetti.

IMMOBILE YETMEDİ

Beşıktaş, dün Gaziantep deplasmanında 1-1 berabere kalmasına karşın namağlup serisini sürdürdü. Bu ortada, Kara Kartal'ın golcü futbolcusu Ciro İmmobile yeniden boş geçmedi. İtalyan yıldız, Süper Lig'de çıktığı birinci 7 maçta 7 gol atarak Adis Jahovic'ten (Ekim 2017) bu yana bunu başaran birinci oyuncu oldu. 42. dakikada Gaziantep FK'nın Sorescu ile bulduğu gol VAR kontrolünün akabinde ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

TARAFTARLAR 90 DAKİKA SUSMADI

Beşıktaş'ın deplasmanda oynadığı G.Antep maçında siyah-beyazlı taraftarlar, kadrolarını yalnız bırakmadı. Kara Kartallı futbolseverler, deplasman tribününü büsbütün doldurdu. Maç öncesi tribünler ısınma esnasında futbolcularına tezahüratlarla takviye oldu. Taraftarlar, 90 dakika tezahüratlarına hiç susmadan sürdürdü

MUÇİ ÜST DİREĞİ GEÇEMEDİ

Frankfurt maçının son kısmında tribünler tarafından ıslıklanan Muçi, Gaziantep deplasmanında birinci 11'de misyon aldı. Hollandalı çalıştırıcının bu atılımı genç futbolcuya güvendiğini gösterdi. Arnavut yıldız da hocasının itimadını boşa çıkarmayarak alanda elinden geleni yaptı. Genç futbolcunun 1 topu da direkten döndü.

BEŞİKTAŞ'TA GABRIEL PAULIISTA KORKUTTU

Beşıktaş'ın Gaziantep FK ile oynadığı maçta Brezilyalı savunmacısı Gabriel Paulista sakatlık geçirdi. Çabanın 19. dakikasında rakibiyle girdiği ikili çaba sonrası Paulista, üst baldırını tutarak kendini yere bıraktı. Sıhhat takımının müdahalesi sonrası Paulista'nın oyuna devam edemeyeceği anlaşıldı. Brezilyalı oyuncu, acı içinde kenara geldi ve yerini Emirhan Topçu'ya bıraktı. Deneyimli futbolcunun durumu bugün çekilecek MR'ın akabinde netlik kazanacağı belirtildi.

GEDSON DİNAMO GİBİ

Gıovannı van Bronckhorst'un göz bebeği Gedson Fernandes, Gaziantep FK deplasmanında ortaya koyduğu futbol ile bir defa daha taraftarları kendine hayran bıraktı. Portekizli yıldız orta saha oyuncusu formu ile dikkati çekerken adeta dinamo üzere alanda basmadık yer bırakmadı.

GIO'DAN 2 DEĞİŞİKLİK

Eıntracht Frankfurt maçında birinci 11'de başlayan Ersin Destanoğlu sakatlığı nedeniyle takımda yer almazken, Milot Rashica ise maça yedek başladı. Bu isimlerin yerine Mert Günok ve Joao Mario birinci 11'de vazife aldı. Müsabakada Felix Uduokhai sağ stoper de Emirhan ise sol stoperde başladı