Kamala Harris’in Fox News ekranlarında gergin anları

Kamala Harris’in Fox News ekranlarında gergin anları

T24 Dış Haberler

Kararsız seçmenleri hedefleyen Kamala Harris’in Fox News röportajına gerginlik damga vurdu. 

ABD başkanlık seçimlerine bir aydan az bir zaman kalmışken, başkan yardımcısı ve Demokratların adayı Kamala Harris, bir Fox News programına katıldı.

Çarşamba akşamı, rakibi Donald Trump yanlısı kanalın önde gelen sunucularından Bret Baier ile kameralar karşısına geçen Harris, Trump’ın ikinci bir tartışmayı reddetmesi üzerine bu kararı aldı ancak programa gerginlik damga vurdu.

Baier, muhafazakar seçmenler için önemli olan yasa dışı göçmenler ve mahkumların cinsiyet değiştirme ameliyatları için kamu kaynaklarının kullanılacak olması gibi konuları gündeme getirirken başkan yardımcısı, Trump’ın aşırı söylemlerini ve “iç düşmanlara” karşı güç kullanma tehditlerini eleştirdi.

Ayrıca, geçen hafta verdiği bir röportajda Biden’ın 4 senelik yönetimini savunan Harris, çarşamba gecesi “Benim başkanlığım, Joe Biden’ın başkanlığının bir devamı olmayacak. Göreve gelen her yeni başkan gibi, hayat tecrübelerimi, profesyonel tecrübelerimi ve yeni fikirlerimi getireceğim” diye konuştu.

Son olarak,Cumhuriyetçi seçmenler tarafından sıkça tartışılan Biden’ın zihinsel sağlığı sorulduğunda, Harris "Joe Biden'ı Oval Ofis'ten Durum Odası'na kadar izledim ve Amerikan halkı adına çok önemli kararlar alırken yeterli sağduyu ve deneyime sahip" diye cevap verdi.


'Salıncak eyalet' nedir, en çok oy alan aday neden kazanamıyor; işte ABD seçimleriyle ilgili bilmeniz gereken her şey