Kadın kıyafeti giydi, tabancayla pazarcıyı vurdu

Kadın kıyafeti giydi, tabancayla pazarcıyı vurdu

T24 Haber Merkezi

Çorum'da yüzü maskeli, silahlı ve kadın kıyafetleri giymiş bir kişi, 30 yaşındaki Galip Ayan'ı pazar tezgahında tabancayla vurdu. Ağır yaralanan Ayan tedaviye alınırken, saldırgan ise kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'nde kurulan Cumartesi Pazarı'nda meydana geldi. Tezgahında satış yapan Galip Ayan, yanına yaklaşan yüzü maskeli, silahlı ve kadın kılığında olan kişi giydiği eteğinin altındaki tabancayı çıkarıp peş peşe ateşledi. Kasığına çok sayıda mermi isabet eden Galip Ayan kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine pazar yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ismi açıklanmayan bir şüpheliyi ruhsatsız tabancayla birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

 

 

Günün öne çıkan haberleri... 

TIKLAYIN - Çok sayıda suç kaydı var: Beyoğlu’nda polisin boynunu bıçakladı!

TIKLAYIN - Cinsel ilişki videosu iddiasıyla gündeme gelen Elif Karaarslan'ın takipçi sayısı hızla artıyor

TIKLAYIN - Bakanlık yeni liste yayınladı: İşte sucuk diye eşek eti yediren firmalar

TIKLAYIN - Gaziantep'te aile katliamı: 6 ölü!

TIKLAYIN - Erdoğan'dan "tokalaşma" ve "çözüm süreci" açıklaması: Meseleleri terör dışı yöntemlerle ortadan kaldırmaya her zaman varız

TIKLAYIN - Erdoğan'dan kabinede değişiklik mesajı

TIKLAYIN - AKP'de "Burger King" kavgası: "İl başkanı ve belediye başkanları görevden alınsın" çağrısı

TIKLAYIN - 65 doktor, hemşire ve sağlık görevlisi Gazze'de gördüklerini anlattı: Kafasından vurulmuş 18 aylık bebek, ölmeyi isteyen çocuklar ve açlık...

 "Yunanistan’da Müslüman, Türkiye’de gavur tohumu"; Kayıp bir kuşağın hikâyesi 'Mübadele'