Kadıköy kozu

Galatasaray derbisi için geri sayıma geçen Fenerbahçe, taraftarlarına güveniyor. Jose Mourinho, taktik planlarını Kadıköy'ün güçlü atmosferiyle büyütmeyi amaçlıyor. Portekizli hoca, sarı-kırmızılıların tahlilini yaparken, futbolcularını da tribünleri işaret ederek motive ediyor

Fenerbahçe mesleğindeki birinci Galatasaray maçına 21 Eylül Cumartesi günü Kadıköy'de çıkacak Teknik Yönetici Jose Mourinho, planlarını hazırlıyor. Bir yandan Galatasaray'ı tahlil eden Mourinho, öte yandan futbolcularını motive etmek için gayret harcıyor. Portekizli teknik yöneticinin dev derbide en büyük teminatı ise Kadıköy atmosferi olarak öne çıkıyor. Geldiği günden beri Fenerbahçe taraftarlarının gücüne dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, derbide de misal bir beklenti içerisinde.

HEPSİNDEN FARKLI OLACAK

Mourinho, taktik planlarını Kadıköy'de oluşacak güçlü atmosferle birleştirmeyi hedefliyor. Başarılı antrenör, bu dönem iç alandaki tüm maçlarını kapalı gişe oynarken Galatasaray derbisinin hepsinden farklı olacağına vurgu yapıyor. Taraftarlarla ekibin bütünleşerek 3 puana ulaşmasını amaçlayan Mourinho, derbiyi hasarsız atlatıp ruhsal üstünlüğü de ele almayı düşünüyor. 61 yaşındaki deneyimli çalıştırıcının geçmiş yıllarda Kadıköy'deki tarihi derbileri de izleyip bilgi sahibi olmaya itina gösterdiği tabir edildi.

KOREOGRAFİ PLANI

Dev derbi öncesi tribünler koreografi hazırlamayı planlıyor. Kadıköy'de unutulmaz bir derbi atmosferine daha imza atmak isteyen sarı-lacivertli taraftarlar, geçmişteki Galatasaray derbilerinde olduğu üzere özel bir koreografi sunmayı düşünüyor.