Juventus-Stuttgart maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kenan Yıldız 11’de mi? (Şampiyonlar Ligi)

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Kenan Yıldız2ın formasını giydiği İtalyan devi Juventus, Alman ekibi Stuttgart'ı Torino'da konuk ediyor. Juventus ile Stuttgart, kulüp tarihlerinde bir resmi maçta ilk kez karşı karşıya gelecek.

Bu sezon çıktığı iki Şampiyonlar Ligi maçını da kazanan Juventus, 2021/22'den bu yana ilk kez bu turnuvaya üçte üç yaparak başlamak istiyor. Siyah-beyazlıların bu turnuva tarihinde ilk üç karşılaşmayı da 3+ gol atarak kazandığı tek sezon ise 1995/96.

KENAN YILDIZ İLK 11'DE Mİ?

Diğer bir yandan Türk sporseverler Milli yıldız Kenan Yıldız'ın bu maçta ilk 11'de yer alıp almayacağını merak ediyor. Juventus-Stuttgart maçının muhtemel 11'i şöyle;

Juventus: Savona, Kalulu, Danilo, Cambiaso; McKennie, Faggioli; Conceiçao, Douglas Luiz, Kenan Yıldız; Vlahovic.
Stuttgart: Nubel; Stenzel, Rouault, Chabot, Mittelstädt; Atakan Karazor, Stiller; Millot, Deniz Ündav, Leweling; Demirovic.

JUVENTUS - STUTTGART MAÇI SAAT KAÇTA?

Allianz Stadyumu'nda oynanacak mücadele TSİ 22:00'de başlayacak. Karşılaşma tabii Spor ekranlarından canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.