Jose’den revizyon

Portekizli teknik adam Manchester United maçıyla kadroya neşteri vuruyor. Mourinho, Manchester United müsabakasıyla birlikte değişime gidiyor. En az 4 isme kesik atacak olan Portekizli çalıştırıcı, yarınki maçta; En-Nesyri, İrfan Can ve Osayi'yle birlikte Çağlar'ı 11'e koyacak.

Samsunspor maçında takım tercihi ve yaptığı değişikliklerle tenkit oklarının gayesine oturan Jose Mourinho, Manchester United uğraşıyla birlikte değişime gidiyor. Kadrodaki kimi isimleri 11'den kesecek olan Portekizli çalıştırıcı, yarınki maça farklı oyuncularla çıkacak. Bilhassa ulusal ekipte gösterdiği performans sonrasında Samsunspor maçında yedek kulübesinde bekleyen İrfan Can Kahveci, Manchester United müsabakasıyla birlikte birinci 11'e kesin olarak dönecek.

EN BÜYÜK SÜRPRİZ FRED

İrfan'ın yanı sıra; 19.5 milyon euro ödenen En-Nesyri de Dzeko'dan formayı alacak. Mourinho, sakatlığını atlatan Çağlar Söyüncü'yü de yine 11'e koyacak. Burada kesik yiyecek isim Becao olacak. Oosterwolde'nin sakatlanması nedeniyle ise mecburi bir değişim yapılacak. Kostic'in Avrupa listesinde olmamasından ötürü Mourinho, Mert'i sol beke çekecek, sağ bekte ise Osayi-Samuel oynayacak. Formsuz Fred'in de kulübeye çekilmesi gündemde.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Teknik Yöneticisi Jose Mourinho idaresinde Manchester United maçının hazırlıklarını sürdürdü. Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki idman ısınma hareketleriyle başladı. Akabinde çift kale maçla müsabakanın taktiği üzerinde duruldu.

PLANLAMA YEMEĞİ

Samsunspor maçında yaşanan kaybın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile teknik yönetici Jose Mourinho, akşam yemeğinde bir ortaya geldi. İkilinin Manchester United maçı sonrasını planladıkları öğrenildi.