Jose Mourinho’nun ocaktaki ilk transferi 500 milyonluk yıldız! Fenerbahçe gözünü kararttı…


21 GÜNLÜK ARA

Son olarak Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, geçtiğimiz haftayı BAY geçmişti. Millî aranın da başlamasıyla birlikte sarı-lacivertli takım, ligde 21 günlük bir araya girmiş oldu.


TRANSFER GÜNDEMİ HAREKETLENİYOR

Bu sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla lige başlayan Fenerbahçe'nin gözü bir yandan da kış transfer döneminde. Kanarya, ocak ayında eksik bölgelere takviye yapmayı hedefliyor.


MEDİNA İLE EL SIKIŞILMIŞTI

Fenerbahçe, ocak ayında imza atmak üzere Cristian Medina ve Boca Juniors ile sözlü anlaşmaya varılmıştı. Ancak bu transferle alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı.


VAZGEÇİLEBİLİR

Fenerbahçe'nin, Medina'nın transferinden vazgeçmek üzere olduğu iddia edildi. Bunun sebebinin, oyuncunun 15 milyon euro'luk bonservisinin yüksek bulunması olduğu kaydedildi.


EN-NESYRİ GİDİYOR MU?

Ayrıca Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri ile ilgili de gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Beklentileri karşılayamayan Faslı golcüye son kulübü Sevilla'nın talip olduğu bildirildi.


ARDA GÜLER ZOR

Fenerbahçe'nin gündemindeki bir diğer isim olan Arda Güler'i Liverpool ve Bayer Leverkusen'in de istediği belirtildi. Bu yüzden Kanarya'nın, eski yıldızını kiralaması zor görünüyor.


İŞTE MOURINHO'NUN OCAK AYINDAKİ İLK İMZASI!

Öte yandan Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun, ocak ayında takıma katmak istediği ilk futbolcu da belli oldu. Sarı-lacivertli kulübün, İngiltere Premier Lig'in tecrübeli oyuncusunu istediği öğrenildi.


LİNDELÖF BOMBASI

Fenerbahçe'nin, Manchester United'ın stoper oyuncusu Victor Lindelöf'ü ocak ayında kadrosuna katacağı iddia edildi. Mourinho'nun ilk transferi, İsveçli stoper olabilir.


PİYASA DEĞERİ 563 MİLYON

Victor Lindelöf'ün, Manchester United ile sözleşmesi 2025 yazında sona erecek. 30 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro (563,1 milyon Türk Lirası).