Jose Mourinho’dan Union SG maçı için rotasyon kararı

T24 Spor Derbide Galatasaray'a boyun eğen Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Union SG maçında rotasyona gidiyor. Mourinho'nun derbinin ilk 11'inden en az 6 futbolcuyu değiştireceği konuşuluyor.  Süper Lig'de sahasında Galatasaray'a 3-1 yenilerek zirvenin ...

T24 Spor

Derbide Galatasaray'a boyun eğen Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Union SG maçında rotasyona gidiyor. Mourinho'nun derbinin ilk 11'inden en az 6 futbolcuyu değiştireceği konuşuluyor. 

Süper Lig'de sahasında Galatasaray'a 3-1 yenilerek zirvenin 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho kadroyu değiştiriyor.

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Union SG'yi konuk edecek Fenerbahçe'ye Mourinho'nun rotasyona gitmesi bekleniyor.

Fanatik'te yer alan habere göre Portekizli teknik adam, derbi ilk 11'den en az 6 futbolcuyu yedek soyunduracak. İşte Mourinho'nun sahaya süreceği isimler...

Uzun süredir yedek soyunan İrfan Can Eğribayat'ın Union SG maçında ilk 11 şansının oldukça arttığı belirtildi.

Mourinho'nun orta sahada Sofyan Amrabat'a görev vereceği aktarıldı.

Orta sahada forma şansı bulacak bir diğer ismin Mert Hakan Yandaş olduğu vurgulandı. Derbide sonradan oyuna giren Cengiz Ünder'in bu kez ilk 11'de görev alabileceği kaydedildi.

Yeni transferlerden Filip Kostic'in de Union SG maçıyla siftah yapacağı aktarıldı. Mourinho'nun forvette ise Cenk Tosun'a şans vereceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında konuk edeceği Union SG maçı 26 Eylül Perşembe günü 19:45'te başlayacak.