Jose Mourinho’dan gündemi sallayan İrfan Can Kahveci kararı!

Fenerbahçe, 1-1 biten Manchester United maçı sonrası ara vermeden Bodrumspor mücadelesi için top başı yaptı. Dünkü antrenmanda, Manchester United karşısında 11’de görev yapan oyuncular yenileme çalışmasıyla yetindi. Mou, Bodrumspor karşısındaki ilk 11'inde sürpriz değişiklikler yapmayı planlıyor. İşte detaylar... 

Hazırlıklar başladı!

Fenerbahçe, Bodrum FK ile 27 Ekim pazar günü Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı Süper Lig'in 10. hafta maçının hazırlıklarına başladı.

Diğer futbolcular ise taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Jose Mourinho’nun, yarınki karşılaşmada kadroda bazı değişiklikler yapması muhtemel. Osayi-Samuel, Manchester United maçında sakatlanarak kenara gelmişti.

Kostic sol beke!

Oosterwolde de sezonu kapattı. Bodrumspor önünde Filip Kostic’in sol bekte forma giyeceği ve Mert Müldür’ün yeniden savunmanın sağına geçeceği kaydedildi. Öte yandan Fred, sarı kart cezası nedeniyle Bodrumspor mücadelesinde görev yapamayacak.

İrfan Can sürprizi

Mourinho, sakatlığını atlatan İsmail Yüksek’e yarınki maçta Sambacı’nın yerine ilk 11’de şans vermeye hazırlanıyor. Manchester United karşısında harika bir asist yapan Maximin ile beraberliği getiren golü kaydeden En-Nesyri ikilisinin formalarını korumalarına kesin gözüyle bakılıyor. Mourinho ayrıca sürpriz bir kararla 35 yaşındaki Tadic’i dinlendirip, İrfan Can’ı ilk 11’de değerlendirebilir.