Jose Mourinho’dan dikkat çeken galibiyet yorumu: Hayal kırıklığı yaşadım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 2-0 kazandıklarını Bodrum FK maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 3 puanı değerlendiren Mourinho, kadro tercihi hakkında da konuştu. "4-5-6 OLABİLİRDİ" Jose Mourinho'nun açıklamaları şu ...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 2-0 kazandıklarını Bodrum FK maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 3 puanı değerlendiren Mourinho, kadro tercihi hakkında da konuştu.

"4-5-6 OLABİLİRDİ"

Jose Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde;

"Hak edilmiş bir galibiyet aldık. 4, 5, 6 olabilirdi. Puanlar aldığımız için mutluyum ama daha fazla gol atmalıydık. Bu anlamda hayal kırıklığı yaşadım. Attığımız goller ürettiğimiz pozisyonlardan değildi. Osayi'nin basit pasında İsmail basit bir dokunuşla gol atabilirdi ama o sihirli bir gol atmaya çalıştı. Maçı çok rahat öldürebilirdik.

KADRO TERCİHİ

Perşembe-pazar oynamak kolay değildir bazen, bu yüzden takımda değişiklikler yaptım. Bir süre sonra enerjimiz düştü. Bazı oyuncular oyunun böyle akmasından psikolojik olarak mutlu gibiydi ama önemli olan 3 puandı.

CENK TOSUN SÖZLERİ

Maçlara göre santraforlar değişebilir. Bu kez iki santraforla oynadık ve Cenk Tosun oyuna girdi. Tek santraforla başlarsanız, üçüncü forvet giremeyebilir oyuna. Cenk Tosun için de mutluyum, o da bunu hak ediyor."