Jesus’un kehaneti gerçek oluyor; İngiliz kulübünden Fenerbahçe’nin yıldızına kanca

Fenerbahçe'nin eski Teknik Direktörü Jorge Jesus'un kehaneti gerçek oluyor. İngiliz devi, sarı-lacivertli yıldız için Ocak'ta geliyor. Fenerbahçe'ye geldiği ilk haftalarda eleştiri oklarının hedefi olan ancak ilerleyen süreçte büyük bir sıçrama yapan ...

Fenerbahçe'nin eski Teknik Direktörü Jorge Jesus'un kehaneti gerçek oluyor. İngiliz devi, sarı-lacivertli yıldız için Ocak'ta geliyor. Fenerbahçe'ye geldiği ilk haftalarda eleştiri oklarının hedefi olan ancak ilerleyen süreçte büyük bir sıçrama yapan Jayden Oosterwolde, Avrupa ekiplerinin radarında.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Jorge Jesus'un, Ali Koç'a "Göreceksiniz bu çocuktan çok para kazanacaksınız" dediği Oosterwolde'nin İngiltere'den talibi çıktığı öne sürüldü. West Ham United, ocak ayında Fenerbahçe'ye teklif sunmaya hazırlanıyor. Yönetim ve Jose Mourinho'nun, Oosterwolde'nin satışına kesinlikle karşı olduğu belirtildi.

Birçok Avrupa kulübü benimle ilgilendi

West Ham'ın teklifinin astronomik seviyelere ulaşması durumunda Fenerbahçe'nin sergileyeceği tutumun merak konusu olduğu aktarıldı. Geçtiğimiz günlerde oynanan Twente maçı öncesi konuşan Oosterwolde "Birçok Avrupa kulübü benimle ilgilendi" sözlerini sarf etmişti. Ali Koç ise daha önce yaptığı açıklamada, Oosterwolde için geçtiğimiz sezonun devre arasında 12 milyon euroluk teklif aldıklarını ifade etmişti.

Sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki futbolcuyu 2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Parma'dan 6 milyon euroya renklerine bağlamıştı. Bu sezon tüm kulvarlarda 13 maça çıkan Oosterwolde 1199 dakika sahada kaldı ve Mourinho'nun vazgeçilmezlerinden oldu. (Milliyet)

TIKLAYIN - Lucas Podolski'den futbola duygusal veda

TIKLAYIN - Rakam belli oldu; Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak

TIKLAYIN - Ayrılığın eşiğinden dönen Wanda Nara ve Icardi'den aile pozu

TIKLAYIN - Ali Koç, Aziz Yıldırım'ı geride bırakacak; stat ismi rekor paraya değişiyor

TIKLAYIN - Galatasaray'da "Florya krizi"; bazı üyeler, verilen yetkinin iptalini isteyecek!

TIKLAYIN -Galatasaray'dan Icardi'nin takımdan ayrılacağı iddialarıyla ilgili açıklama!