İstanbul’da korkutan yangın: 2 itfaiye eri yaralandı

İstanbul Sancaktepe'de 3 katlı binanın çatı katında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına müdahale eden 2 itfaiye eri yaralandı. Yaralı itfaiye erleri ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Yangın, saat 13.00 civarında Meclis Mahallesi, Taner Sokak’ta meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, binanın çatı katı aniden alev aldı ve kısa sürede tamamen alevlere teslim oldu.

2 İTFAİYE ERİ YARALANDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi sırasında 2 itfaiye eri yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye sevk edilen itfaiye erlerinin elleri ve başlarından yaralandıkları, ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Yangının çıkmasıyla mahalle sakinleri sokağa döküldü. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak sokağı trafiğe kapattı.


VATANDAŞLAR DA DESTEK OLDU

Yangının çıktığı anlar yan binada oturanlar tarafından cep telefonları ile kaydedildi. Görüntülerde, bitişikteki binada bulunan iki kişinin, alevlere aldırış etmeden hortumla yangını söndürmeye çalıştıkları görüldü. Yangının çıkış nedeni ile ilgili polis ve itfaiye ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.