İspanyol basını duyurdu; İsmail Yüksek’e 3 Avrupa devinden yakın takip!

T24 Spor Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek, gerek kendi takımında gerekse de A Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Yazın oynanan EURO 2024'te de başarılı bir grafik çizen Yüksek için Avrupa'nın dev kulüpleri teklife ...

T24 Spor

Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek, gerek kendi takımında gerekse de A Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Yazın oynanan EURO 2024'te de başarılı bir grafik çizen Yüksek için Avrupa'nın dev kulüpleri teklife hazırlanıyor. İspanyol basını, 25 yaşındaki yıldıza talip olan 3 takımı birden duyurdu.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de İsmail Yüksek ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

A Milli Futbol Takımı ile Avrupa Şampiyonasında gösterdiği performansla dikkatleri çeken İsmail Yüksek, Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

İsmail Yüksek için şimdiden harekete geçen kulüpler olduğu ve takımların Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öne sürüldü.

Sabah'ın İspanyol basınından Diario AS'a dayandırdığı göre, La Liga devi Atletico Madrid, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için harekete geçti.

Bir dönem Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid, İsmail Yüksek'i listesine ekledi.

Habere göre, Atletico Madrid'in orta sahayı güçlendirmek için yeni bir isim aradığı ve geçtiğimiz yaz kulübün radarına giren F.Bahçe'li İsmail Yüksek'in isminin yeniden gündeme geldiği ifade edildi.

Haberde, Madrid'in yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye İsmail için 3 milyon euro'luk kiralama teklifinde bulunduğu ancak bu teklifin Sarı-lacivertli kulüp tarafından geri çevrildiği de yazıldı.

Kulübün önceliğinin genç yeteneklere yatırım yapmak olduğu aktarılan haberde, Türk milli futbolcunun bu özellikleri taşıdığı ve Simeone'nin planına uyabileceği değerlendirildi.

Öte yandan haberde; Atlético Madrid'in, Yüksek'in transferini isteyen tek kulüp olmadığı ifade edildi.

İsmail Yüksek içim, Benfica ve Olympique Marsilya'nın da teklif vereceği vurgulandı.

TIKLAYIN - İspanya'da Arda Güler'e övgü, Ancelotti'ye tepki: "Kahraman"

TIKLAYIN - Okan Buruk'tan Antalyspor maçı için Osimhen kararı!

TIKLAYIN - Galatasaray'da bir devir kapanıyor: Muslera'nın alternatifleri belli oldu

TIKLAYIN - Jose Mourinho Messi'yi öve öve bitiremedi, Ronaldo'yu ilk 3'üne almadı!

TIKLAYIN - A Mill Takım, Montella ile ilkleri başarmaya devam ediyor