Ismail Jakobs’un sakatlık durumu belli oldu: Ameliyatlık mı?

Galatasaray’ın yıldızı Ismail Jakobs, diz sakatlığı nedeniyle ameliyat olacak mı? Son gelişmeler taraftarı meraklandırdı. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Senegalli sol bek Ismail Jakobs'un sağlık durumuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 

Senegal basınının verdiği bilgilere göre, dizinde bir sakatlık bulunan Jakobs’un ameliyat edileceği öğrenildi. Dizindeki sorunun, oynamasına engel olmasa da müdahale gerektiren bir problem olduğu belirtildi. Ameliyat sonrası ise Jakobs’un birkaç hafta sürecek bir iyileşme dönemi geçirmesi bekleniyor.

Ancak son gelen bilgilere göre, tecrübeli oyuncunun durumu ameliyatlık seviyede değil ve dizindeki problemin ciddi bir sorun teşkil etmeyeceği öğrenildi. 


Galatasaray'ın son 5 resmi maçında da ilk 11'de yer alan ve 90 dakika sahada kalan Jakobs, Senegal Milli Takımı kampı dönüşünde takımla birlikte antrenmanlarına devam edecek.

Aslen Senegalli olan Ismail Jakobs, Almanya doğumlu. 17 Ağustos 1999 doğumlu genç futbolcu, Galatasaray’a satın alma opsiyonlu olarak kiralandı. Sarı kırmızılı ekip, sezon sonunda Jakobs’un bonservisini almak isterse 8 milyon Euro ödeyecek.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 8 maçta 703 dakika süre alan Jakobs, 1 asistlik katkı sağladı.