İskoçya-Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Millî maç arası, bu akşam oynanacak UEFA Uluslar Ligi karşılaşmalarıyla sona erecek. A Ligi 1. Grup 4. hafta mücadelesinde İskoçya, Portekiz'i konuk edecek. Turnuvaya kötü başlayan ev sahibi ekip, Portekiz karşısında çıkış arayacak.

İSKOÇYA'NIN PUANI YOK

İlk hafta mücadelesinde evinde Polonya'ya 3-2 kaybeden İskoçya, ardından deplasmanda Portekiz'e 2-1 yenildi. İskoçlar geçen hafta Hırvatistan deplasmanında da 2-1 mağlup olarak üçte sıfır çekti. Portekiz ise evinde Hırvatistan'ı 2-1 yendikten sonra yine iç sahada İskoçya'yı aynı skorla mağlup etti. Roberto Martinez'in öğrencileri son olarak da Polonya'yı deplasmanda 3-1 devirdi. Cristiano Ronaldo, üç maçta üç gol kaydetmeyi başardı.

İSKOÇYA-PORTEKİZ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup 4. hafta mücadelesinde İskoçya, bu akşam Portekiz'i konuk edecek. Hampden Park'ta oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak. Belçikalı hakem Visser'in yöneteceği maç EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

İSKOÇYA-BELÇİKA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

İskoçya: Gordon, Ralston, Souttar, Hanley, Robertson, Gilmour, McLean, Doak, McTominay, Christie, Adams.

Portekiz: Costa, Dalot, Dias, Veiga, Nuno Mendes, Ruben Neves, Bernardo Silva, Jota, Bruno Fernandes, Leao, Cristiano Ronaldo.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

-