Hüseyin Yücel Beşiktaş Maccabi Tel Aviv maçının İstanbul’da oynanıp oynanmayacağını açıkladı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

LYON ZAFERİ

Lyon'u 1-0 yendikleri maçı değerlendiren Yücel, "Gerçekten muhteşem bir galibiyet oldu. Her ne kadar ilk yarı ecel terleri döksek de ikinci yarı çok ciddi bir mücadeleyle hak ettiğimiz bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY SÖZLERİ

Süper Lig'in 10. haftasında pazartesi günü oynanacak derbiye dair ise "Lyon galibiyetinin moral ve motivasyonu var. Kazanmak istiyoruz. Süper Kupa'da perdeyi açmıştık. Galatasaray rövanşı almak istiyor ama müsaade etmeyeceğiz." dedi.

YUNUS AKGÜN'E VERİLEN CEZA

Hüseyin Yücel, Yunus Akgün'e verilen 117 bin TL'lik cezaya dair, "Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de buna benzer oyuncuların yapmış olduğu davranışların cezaları farklı oldu. Federasyon'un kararına saygı duymak zorundayız." şeklinde konuştu.

Transferlere dair de konuşan ikinci başkan, "Herhangi bir oyuncumuzla yolları ayırmadan yeni bir transfer yapmamız mümkün değil. Aklımızda birkaç bölgeye takviye var.'' dedi.

Ayrıca Yücel, apandisit ameliyatı olan Okan Buruk'a geçmiş olsun diledi.

''İSRAİL LOBİSİNE İZİN VERMEYECEĞİZ''

Hüseyin Yücel, UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv ile İstanbul'da oynanması planlanan maça dair konuştu.

Yücel, "Kesinlikle İsrail lobisine izin vermeyeceğiz! Gerekirse biz de elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle ortak karar alıp hareket edeceğiz." dedi.