Hazal Kaya 1 yıldır şiddete maruz kaldığını açıkladı

Oyuncu Hazal Kaya, 1 yıldır hayranı tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı. Kaya "Lütfen yasalar uygulansın. Ölmeyelim artık" dedi.

Sibel Arna'nın YouTube'da yayınlanan 'Ne Olursan Ol Rahat Ol' adlı programına konuk olan oyuncu Hazal Kaya, "Kendimle ilgili anlatıp yeni vakaları tetiklemek istemiyorum ama ben de 'İmdat' dediğimde cevap alamadığımı biliyorum. Biz pamukların içinde başka bir hayat yaşamıyoruz. Şiddete uğruyoruz ve çözümünü bulamıyoruz. Ceza verilmiyor. Son bir senedir de uğraştığım bir şey bu. Açık açık anlatmıyorum ama hayır biz de duyulmuyoruz. Lütfen yasalar uygulansın. Ölmeyelim artık" dedi.


"KANUNLARIN UYGULANMASI SAĞLANMALI"

Programda başrolünü üstlendiği 'Sorgu' dizisinden de bahseden Kaya, "Şiddete dair çok ciddi cümleleri olan bir dizi. 10 bölüm boyunca çok ağır şeyler izleyeceğiz. Bir taraftan ülkemizde canlısına tanık oluyoruz. Çok zor bir yerdeyiz. Ölenlerin bir sayı olmadığını, insan olduğunu, birilerinin kızı, birilerinin sevgilisi, birilerinin en yakın arkadaşı olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Şu an yapılması gereken tek şey kanunların uygulanmasını sağlamak" diye konuştu.