GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 24 ŞUBAT | Dolunay Başak burcunda! Sıhhatinize dikkat edin

Dolunay Başak burcunda hareketlerini başlatırken burçlar üzerindeki tesirleri hissedilir oldu. İkizler, Başak, Balık ve Yay burçlarının büyük oranda etkilemesi beklenen Dolunay, bilhassa mide ve bağırsak üzerindeki hastalıkları tetikleyebilir. Önümüzdeki birkaç gün boyunca yediklerinize dikkat etmeli, sağlıklı beslenmeyi denemelisiniz. İkili bağlarda ise tetikte olmakta yarar var. İşte 24 Şubat 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 24 ŞUBAT | Dolunay'ın Başak burcundaki hareketleri, depresif ve kırgın hissetmenize sebep olabilir. Hafta sonu biraz kendinizle baş başa kalıp kusurlu olduğunuz mevzuları gözden geçirmeniz ve bu kusurları düzgünleştirmeye yönelik adımlar atmanız, etrafınız tarafından takdir edilmenize sebep olacak ve bu durum size düzgün hissettirecektir. Romantik alakalarda dikkatli olunması gereken bu periyotta aldatılma riski yüksek. Gözünüzü dört açmalı lakin paranoyak hareketlerle partnerinizi endişelendirmemelisiniz. Pekala gezegenler bugün size ne söylüyor? İşte 24 Şubat 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

KOÇ

Bugün ayın tesiriyle keyifli hissedebilirsiniz. Geçen haftanın zahmetleri artık geride kalmış üzere görünüyor. Bu rahmetin yardımıyla, sıkı çalışmanızın karşılığını alabilirsiniz. Astlarınızın yardımıyla ertelenmiş işlerinizi başlatabilirsiniz. İşinizde birtakım yararlar elde edebilir ve mali durumunuzu artırabilirsiniz.

BOĞA

Bugün kendinizi cansız hissedebilir, birtakım sıhhat meseleleri yaşayabilirsiniz. İşletmeye yatırım yapmayı ertelemeniz önerilir. Yeni bir teşebbüse başlamamanız da tavsiye edilir. İşinizde ziyanlarla karşılaşabilirsiniz. Çıkarlarınızın kayıplara dönüşme mümkünlüğü var.

İKİZLER

Bugün keyifli olacaksınız. Zihninizde huzur bulabilirsiniz. Amaçlarınıza odaklanmanız çok güzel olacak. Eşinizle romantik anlar yaşamanız mümkün. Eşinizle bağlarınız artık daha güçlü olabilir. Öteki konut işleriyle de meşgul olacaksınız.

YENGEÇ

Bugün daha coşkulu olabilirsiniz. İşinizdeki performansınız âlâ olabilir, bu da üstlerinizle bağlantılarınızı artırabilir, terfi halinde birtakım yeni sorumluluklar almanız olası. Hukuksal bahislerde uygun haberler alabilirsiniz. Rakipleriniz ve saklı düşmanlarınız denetim altında olabilir.

ASLAN

Bugün sıkıntı bir misyonu çok kolay bir biçimde tamamlayabilirsiniz, bu da özgüveninizi artırabilir. Geçmişteki yatırımlarınız size uygun çıkarlar sağlayabilir. Bedelsiz hususlar hakkında tartışmalardan kaçınmanız önerilir, bu sizin kıymetli vaktinizi boşa harcayabilir.

BAŞAK

Bugün yeterli değil. Memnun olmayabilirsiniz, mevcut durumunuzdan şad olmayabilirsiniz. Sabırlı olmanız ve sabırsız karar almamanız önerilir. Ebeveynlerinize dikkat etmeniz önerilir.

TERAZİ

Bugün, günlük ömrünüzde yarar sağlayacak halde çok süratli kararlar alabilirsiniz. Meslektaşlarınızın yardımıyla kimi sıkıntı kararlar alabilir, başarıyı kolay kolay elde edebilirsiniz. Kardeşler ortasındaki mülkiyetle ilgili uyuşmazlıkların çözülebileceğini bekleyebilirsiniz. Ayrıyeten kimi kısa seyahatler de bekleyebilirsiniz.

AKREP

Bugün, doğrudanlığınızı denetim etmeniz önerilir, gevşek konuşmalarınız etrafınızdaki insanları etkileyebilir. Kazandığınız parayı kıymetsiz şeyler alarak harcayabilirsiniz. Zihniniz çok süratli çalışabilir, kıymetli bir kararı sabırla almaya dikkat edin.

YAY

Bugün ayın tesiriyle, son günlerdeki hayal kırıklıkları mutluluğa dönüşebilir. Mesleksel ve ferdî ömrünüzün keyfini çıkarabilirsiniz, ağınız ertelenmiş projelerinizi tamamlamanıza yardımcı olabilir. Kardeşlerinizin yardımıyla yeni bir teşebbüs başlatmanız beklenen ve ağınız her adımda sizi destekleyebilir.

OĞLAK

Bugün işte ağır olabilirsiniz, amaçlarınıza odaklanmanız birkaç defa test edilebilir. Sabrınız amaçlarınızı vaktinde başarmanıza yardımcı olabilir. İşe olan bağlılığınız birkaç kere test edilebilir. Sıkı çalışmanın karşılığını alabilirsiniz. Sabit varlıklara yatırım yapmanız mümkün.

KOVA

Bugün bahtınızın başarıyı kolay bir formda elde etmenize yardımcı olacağı söylenebilir. Zihninizi huzur bulmak için dini bir yere ziyaret etmek mümkün. Vaktinizi entelektüel yahut bilinmeyen bilgi edinme üzerine harcayabilirsiniz. Öğrenciler daha yeterli performans gösterebilir. Bekarlar uygun bir eş bulabilir. Aşk kuşları evlilikle ilgili kıymetli bir karar alabilir.

BALIK

Bugün işte meşgul olabilir, güçlü ağınızın yardımıyla planlarınızı muvaffakiyetle uygulayabilirsiniz. Bilgeliğiniz geçmiş yatırımlardan kar elde etmenize yardımcı olabilir. Eşinizle romantik anlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz, bu da mesken hayatınızda ahengi artırabilir. Aşk kuşları memnun anlarını yaşayabilir.