GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 22 MART |❓Bugün sizi neler bekliyor? Sürprizlere açık olun!

Mars, Balık burcuna geçişiyle birlikte çeşitli sürprizlere kapı açıyor. Uzun müddettir görmediğiniz birileriyle nihayet o planı yapmak, istediğiniz bir şeyin ikram gelmesi, para biriktirip de daima artırım geldiği için kavuşamadığınız o eşyayı almak üzere memnun edici hadiseler yaşayabilirsiniz. Pekala haftanın son iş gününde sizi neler bekliyor? İşte 22 Mart Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük burç yorumları...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 22 MART | Bugün Balık burcunun tesirine giren Mars, istikrarları yerine oturtmak için çabalayacak. Bir müddettir üzerinde düşündüğünüz sorunların çözülmesi için vakit geldi. Beklenmedik sürprizlerle keyifli olabilirsiniz. Hayatınızda olan şahısların size verdiği bedeli anlamanız için illa berbat bir şey yaşamanız gerekmiyor. Ardınıza yaklaşın ve kozmosa, karşınıza çıkardığı hoşluklar için teşekkür edin. İşte 22 Mart Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük burç yorumları...

KOÇ BURCU

Bugün, hayatınızda istikrar ve tertip oluşturmak kıymetlidir. Değişimlerin yaşandığı süreçlerde, kendinizi geliştirmek ve olumlu adımlar atmaya odaklanmak gereklidir. Duygusal kararlar almadan evvel durumu kıymetlendirmek değerlidir.

BOĞA BURCU

Mevcut durumunuzla mutlu olma vakti. İş ve finansal hususlarda sağlam adımlar atmaya devam edin. Geleceğe yönelik yatırım seçeneklerini değerlendirin ve güvenliğinizi sağlamlaştırın.

İKİZLER BURCU

Fırsatları kıymetlendirmek için ülkü bir vakit. Değişime açık olun ve ömrünüzü olumlu istikamette etkileyecek adımlar atmaktan çekinmeyin. Telaşlı kararlar yerine, durumu gözlemleyin ve yanlışsız adımları atın.

YENGEÇ BURCU

Kişisel gelişiminize odaklanmak için ülkü bir vakit. Duygusal dengeyi korumak ve iç huzuru bulmak değerlidir. Günlük rutinlerinize sadık kalın ve kendinizi geliştirmek için vakit ayırın.

ASLAN BURCU

Aşkın ne kadar derin, Aslan? Bugün, münasebetlerinin temelinin, hayatta her şey üzere, vakitle oluşturulduğunu hatırlatılıyorsun. Bu yüzden, kendini ve başkasını kendi eşsiz yolunda güçlendirmek için gerekli olan çalışmayı yap. Bize nazaran hoşluk, güçlenmekten güce hakikat büyüyeceksin! Hayatının bu kısmı yalnızca 'diğer(ler)i' ile ilgili değil olağan ki. Kendinle daha derin bir alaka kurmak da kıymetli bir tema. Bu yüzden, bahçene bak. Kendi fincanını doldur. Hatırla, kendimiz için alan tutmadıkça, nitekim diğerleri için nasıl ortaya çıkacağımızı öğrenemeyiz.

BAŞAK BURCU

Başak, bu düşünme vakti, içe dönük bir vakit, kabulün armağanını getirme vakti ve son vakitlerde göz gerisi ettiğiniz nimetleri kabul etme vakti. Dış gerçeklikteki şeyler aykırı gidiyorsa, şu anda öğrenmeniz gereken birtakım dersler olduğu için. Bilgece kelam: Yıllar boyunca bastırdıklarınızı hissetmeye müsaade verin. Seni görmek isteyenin izlemesine müsaade verin, hoş. Güvendesin. Tutuluyorsun. Korunuyorsun. Direnci bir kez ve sonsuza kadar bırak.

TERAZİ BURCU

Gözlemci moduna geç, Terazi. Tasalarının, endişelerinin, tasalarının kaynağını düşünmek için bir an ayır. Sizi hakikaten ağırlaştıranın ne olduğunu düşünmek için bir an ayır. Kendi beklentilerinin ördüğü ağda sıkışıp kaldın mı sanki? Yalnızca bugün için bakış açını değiştir. "Kötü şanslarda"ki "şansları" fark et. Disguise içindeki nimetler için şükranını söz et. Güzelim, şükranın, içte ve dışta mükemmel bir değişim yaratacağı söylenir!

AKREP BURCU

Zodyak'ın birinci burcu olarak, Koç burcu mevsimi "başlatma" ile özdeşleşir! Münasebetiyle, işleri sallamaya hazır ol, Akrep! Yırtıcı, bilinmeyen ve beklenmedik olanı kucaklamak için çağrıyı yanıtla! Kuralları pencereden at ve kendi ritminin sesine uy. Şu anda önerilen süratli ve fikirsiz seçimler yapmak değil, vakit zaman kendi haline bırakmanın ne vakit olduğunu bilmektir. Dikkatsiz ve sorumsuz ortasında ince bir çizgi olduğunu hatırla. Mürettebatı öpüp meskene geri dönme vaktinin geldiğini bil.

YAY BURCU

Muggle'lar size ruhsallığın yalnızca sevgi ve ışık olduğunu söyleyecekler. Cadılar, şamanlar ve sihir uygulayıcıları, gölgelerinizle yüzleşmenin dönüşüm sürecinin ayrılmaz bir modülü olduğunu hatırlatacaklar. Pekala, "gölge" tam olarak nedir ve onu nasıl bütünleştirebiliriz? Jung'a nazaran, kişinin bastırılmış, görmezden gelinen yahut hoşlanılmayan kısımlarıdır, tanç duyduğumuz, içimizde rahatsızlık yaratan kısım. Bilgece kelam: Kendi yüksek benliğinizle uyumlu olmayan tekrarlayan davranışları yahut desenleri kabul etmeye başlayın. Birebir vakitte, derin değişikliklerin bir gecede yapılamayacağını hatırlayın. Lakin, kelamda karanlığa sabır ve öz şefkatle yaklaşabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Sıkı çalışma meyvesini veriyor ve oyunun önünde gidiyorsun. Bugün, kartlar size zanaatınızda titizlik, ustalık ve bağlılık odaklanmanızı öneriyor. Ne derler biliyorsunuz! Uygulama hakikaten mükemmelliğe yol açar. Kalp sıkıntılarına gelince? Geçmişi geride bırakma vakti geldi. Mevcut kozmik iş birliği, yeni duygusal başlangıçlar dalgası getiriyor, yeni bağların yahut mevcut olanların derinleşmesinin mümkünlüğünü işaret ediyor. PS: Bu sevgi ve sevilmek için geldiniz!

KOVA BURCU

Günlük hatırlatma: Sezginiz en büyük varlığınız, Kova. Perdenin ötesinden size gösterilenlere inancın, hatta verilen indirme aklınızın tam olarak anlamadığı bir şey olursa. Fizikî dünyada geçirdiğiniz müddetin size öğrettiği şeylerden biri, içgüdünüzün asla palavra söylemediğidir, güzelim. Bu nedenle, kutsal bilgiye susamış olabilir ve esoterik dünyaya daha evvel hiç olmadığı kadar meraklı olabilirsiniz. Kimileriniz şu anda zanaatınızı mükemmelleştirmeye ve daha derinleşmeye yönelik güzelleştirme modlarında olabilirsiniz. Kozmik konferansta duyulan: cadı yanınızı hür bırakmaktan korkmayın!

BALIK BURCU

Bugün, odayı dolaşmak için biraz vakit ayıracağınız bir ruh halindesiniz ve elbette bunu yapmanız için bize gereksiniminiz yok. Bu yüzden, hoşluk ve öz bakım ritüellerine vakit ayır, Balık. Düşündüğünüz o ışıltıyı yaşamaya müsaade verin Hem lüks hem de mütevazı olan cinsten. Hoşluk ve hayatın daha hoş şeyleri sevginize verdiği göz önüne alındığında, stüdyonuzu ve/veya dairenizi yenileme isteği içinde olabilirsiniz. Aşk ve romantizm önünde de size hoş günler bekliyor üzere görünüyor, Koç burcu mevsimine hakikat yol alırken. Kartlar, bir vakitler kalbinizin şu anda istediği bir şeyleri büsbütün sevmek ve sevilmek için bir vakit olduğunu gösteriyor.