Göztepe’de İsmail Köybaşı’dan Süper Lig sözleri! “Hak ettiğimiz yerdeyiz”

Trendyol 1. Lig'den Muhteşem Lig'e yükselmeyi garantileyen Göztepe'de kaptan İsmail Köybaşı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 34 yaşındaki futbolcu, "Bu yapının bir kesimi olduğum için son derece memnun ve gururluyum. Göztepe hak ettiği yere döndü." tabirlerini kullandı.

Trendyol 1. Lig'de şampiyon olarak Muhteşem Lig'e yükselen Göztepe'de oyunculardan İsmail Köybaşı, Taha Altıkardeş, Ahmet Ildız ve Kenneth Obinna Mamah, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir ortaya geldi. İsmail Köybaşı, geçen dönemi başarısızlıkla tamamlamalarının akabinde dönem başında Muhteşem Lig'e yükselmeyi başaracaklarına kadro olarak inandıklarını lisana getirdi. Muhteşem Lig'e çıkmalarının anlık olmadığını ve uzun metrajlı bir muvaffakiyet olduğunu tabir eden Köybaşı, "Hiçbir şey kolay değildi. İnanın buna fakat bu türlü daha manalı ve daha hoş, her şeyiyle her bir paydaşıyla kusursuz bir tertibin futbolcularıyız" dedi.

İSMAİL KÖYBAŞI: GÖZTEPE HAK ETTİĞİ YERE DÖNDÜ

Sadece Harika Lig'e yükselmediklerini birebir vakitte tüm Türkiye'nin sempatisini de kazandıklarını vurgulayan İsmail Köybaşı, "Buraya gelmeden evvel buranın büyüklüğünü biliyordum lakin buraya geldikten sonra bunu iliklerime kadar hissettim. Bunu geçen gün de söyledim, hala söylüyorum, daima söyleyeceğim. Zira çok pahalı, tarihiyle her bir branşıyla bütünleşmiş, kültürüne ehemmiyet veren ve bunu kaybetmemek için elinden geleni veren bir yapı var, bu çok pahalı. Bu yapının bir kesimi olduğum için son derece memnun ve gururluyum. Göztepe hak ettiği yere döndü. Bunlar yeni hayallerin başlangıcı diye düşünüyorum, çok daha uygun şeyler yapacağına eminim" diye konuştu.

TAHA ALTIKARDEŞ: SÜPER LİG'DE KALICI OLMAK İSTİYORUZ

Sezona Süper Lig amacıyla başladıklarını ve çok çalıştıklarını söyleyen Taha Altıkardeş ise, "Bu maksadı gerçekleştirdiğimiz için çok memnun ve çok gururluyuz. Taraftarlarımızla birlikte bu anı yaşadık. Hepimiz için çok gurur verici bir an oldu. Çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. İnşallah Süper Lig'de de kalıcı bir halde devam etmek istiyoruz" dedi.

AHMED ILDIZ: BU EKİBİN YERİ SÜPER LİG

Göztepe'ye şampiyonluk için geldiğini ve bunun için de takım kurulduğunu lisana getiren Ahmed Ildız da, "Biz de buna inandık, taraftarlarımız da bize buna inandırdı. Onlardan da Allah razı olsun, hiçbir maçta biz yalnız yalnız bırakmadılar, her vakit takviyelerini yanımızda hissettik, hakikaten şampiyon olduk. Hak ettiğimizi de düşünüyorum. Sonuçta 3 hafta öncesinde şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bu kadro esasen taraftarıyla, topluluğuyla, kentiyle beraber Süper Lig'de olmayı her türlü hak ediyor. İnşallah seneye de Süper Lig'de başarılı olup, tekrar ligde kalarak devamını sürdürmeyi diliyoruz" formunda konuştu.

MAMAH: SÜPER LİG'DE BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM

Göztepe'nin Süper Lig'de olmayı hak ettiğini ve orada başarılı olacaklarını lisana getiren Kenneth Obinna Mamah, "Süper Lig'deyiz ve bizi bu sene boyunca mükemmel destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Olağan biz Harika Lig'e yalnızca çıkmak için çıkmadık. Orada da çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Umarım çok başarılı olur ve Şampiyonlar Ligi'ne de ileride katılırız" dedi.