Göztepe – Trabzonspor maçı CANLI İZLE | Trendyol Süper Lig CANLI MAÇ

Trabzonspor, Muhteşem Lig'in 10. haftasında, İzmir deplasmanında Göztepe ile kozlarını paylaşıyor. Ligdeki birinci galibiyetini Başakşehir karşısında alan bordo-mavililer, Cihan Aydın'ın düdük çaldığı müsabakaya 'sezonun birinci deplasman galibiyeti' maksadıyla çıktı. Göztepe-Trabzonspor müsabakasını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz...

Trendyol Harika Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, Göztepe ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Ligde geçen hafta Başakşehir'i 1-0 yenen bordo-mavililer, İzmir deplasmanından da 3 puanla ayrılarak hem çıkışını sürdürmek hem de ligde bu dönem birinci sefer arka arda iki maçı kazanmayı hedefliyor. Şenol Güneş idaresinde, bu dönem birinci dış saha galibiyetini almak isteyen bordo-mavililerin deplasman kafilesinde kaleci Ahmet Yıldırım, Arif Boşluk, Mislav Orsic, Ali Şahin Yılmaz, Salih Malkoçoğlu, Umut Güneş ve sakatlıkları bulunan Stefan Savic, Arseniy Batagov, Serkan Asan ile Enis Destan ise yer almadı.

GÖZTEPE - TRABZONSPOR MAÇI 11'LERİ

Göztepe: Lis, Ogün, Koray, Heliton, Bokele, Djalma, Dennis, Isaac, Tijanic, Juan, Fofana

Trabzonspor: Uğurcan, Lundstram, Mendy, Eren, Malheiro, Ozan, Okay, Bardhi, Draguş, Vişça, Banza.

Göztepe - Trabzonspor müsabakasını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz...

GÖZTEPE - TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANIYOR?

Göztepe - Trabzonspor maçı 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da başladı. Müsabaka beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

29. RANDEVU

Trabzonspor ile Göztepe 29. kere karşı karşıya geliyor. İki ekip ortasında oynanan maçlarda bordo-mavililer 13, konut sahibi Göztepe ise 5 galibiyet elde etti. İki grup ortasında oynanan 10 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Kelam konusu karşılaşmalarda Karadeniz grubu 42 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü. İzmir'de oynanan 14 maçta ise Göztepe'nin 2, Trabzonspor'un 5 galibiyeti bulunuyor. 7 müsabakada da eşitlik bozulmadı.

ÇIKIŞ İÇİN KIYMETLİ VİRAJ

Fırtına, yükselişe geçmek için Göztepe ile oynadığı karşılaşmayı değerli bir fırsat olarak görüyor. Teknik yönetici Şenol Güneş, bu durumu oyuncularına bir motivasyon ögesi olarak sunarken, süratli oyun ideolojisi ve daha fazla çaba etme isteğiyle, Trabzonspor'u üst sıralara taşımayı hedefliyor.

HIZLI OYUN VE PRES

Şenol Güneş, grubun oyun anlayışını değiştirme kararıyla, oyuncularının sürat ve çevikliğini ön plana çıkaracak bir sistem üzerinde duruyor. Süratli paslaşmalar ve presle rakiplerini boğmayı hedefleyen 72 yaşındaki teknik adam, böylelikle maç içinde yüksek tempoda oynamayı planlıyor. Bu yeni strateji, gruba hem öz itimat kazandıracak hem de taraftarların coşkusunu artırmayı hedefliyor.

HİÇ MAĞLUBİYETLERİ YOK

Bordo-mavililer, Göztepe maçına kilitlendi. İzmir takımı, konutundaki son 3 maçı kazanırken, Fenerbahçe karşısında ise 2. haftada 2-0 geriye düşmesine

rağmen skoru 2-2'ye getirmişti. Taraftarı önünde 10 puan toplayan Göztepe'ye birinci yenilgisini yaşatmak isteyen Fırtına'da, Şenol Güneş ipleri sıkı tutuyor.