Göztepe Şöleni

Süper Lig için gün sayan İzmir grubunun CEO’su Kerem Ertan: Kutlamaları bu haftaki G.Birliği maçında değil Bodrum FK müsabakasında yapacağız.

1'inci Lig'de pazar günü meskeninde oynayacağı Gençlerbirliği maçına Muhteşem Lig'e çıkışını resmen ilan etmek için çıkacak Göztepe'nin CEO'su Kerem Ertan değerlendirmelerde bulundu. Rakiplerini yendikleri takdirde başka maçlara bakmadan direkt Harika Lig'e yükseleceklerini hatırlatan Ertan, "Gençlerbirliği maçında planlanmış bir kutlama yapmayacağız. Harika Lig'e çıkarsak Bodrum FK maçında kutlama yapacağız. Kupa merasimi son maçımızda olacak" diye konuştu.

LEVENT YÜKSEL GELİYOR

Gençlerbırlığı imtihanında ceza almamaları gerektiğini belirten Ertan, "Pazar günü kutlama yaparsak taraftarımızın alana girme ihtimali bulunur. Bu durumda Bodrum FK maçında cezalı oluruz. Son gayretimizi seyircisiz oynama ihtimali ortaya çıkar. Bunu asla istemeyiz. Öteki bir müjdemiz de Bodrum FK maçında sanatçı Levent Yüksel bizimle olacak. Taraftarımız her iç saha maçında bir ağızdan söylediğimiz, 'Medcezir' müziğini gerçek sesinden dinleyecek" tabirlerini kullandı.

BİLETLER ANINDA BİTTİ

Göztepe'nin 2 yıl sonra Muhteşem Lig'e dönüşünü ilan etmek için pazar günü meskeninde saat 16.00'da çıkacağı Gençlerbirliği maçının biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi. Sarı-kırmızılı taraftarlar online olarak satışa sunulan biletleri dakikalar içinde bitirdi. Şampiyonluk yolunda yeniden tıklım tıklım dolacak Gürsel Aksel Stadı'nda ayrıyeten çocuk taraftarların da maçı fiyatsız olarak izleyebileceği açıklandı.