Golün ismi Banza

Trabzonspor’un yıldız forveti, beraberliği sağlayarak hem kadrosuna hayat verdi hem de gollerine orta vermedi. Gayreti ve hırsıyla da takdir toplayan başarılı futbolcu, alkışları hak etti

Bordo-mavili ekibin flaş transferi Simon Banza, gollerini sıralamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında kaydettiği 2 golle, 3-2'lik galibiyeti getiren Banza, bu hafta Hatayspor uğraşını de boş geçmedi. Başarılı futbolcu, üst üste 2 maçta rakip filelere 3 gol bıraktı. Alanda kaldığı sürece sergilediği çabası, istekli ve hırslı imgesiyle de takdirleri toplayan 28 yaşındaki yıldız, Trabzonspor formasıyla toplamda 4 maçta 3 gol atarak dikkat çekti.

EN SON NWAKAEME

Hatayspor'aattığı baş golüyle öne çıkan Simon Banza, dün akşam değerli bir başarıyı daha yakalamış oldu. Banza bu golüyle beraber Süper Lig'de Anthony Nwakaeme'den bu yana Trabzonspor'un üst üste üç golünü atan birinci yabancı oyuncu oldu. Nwakaeme, benzeri başarıyı Trabzonspor'un şampiyon olduğu dönemde, Mart 2022'de göstermişti. Demokratik Kongolu futbolcu, mesleğinde de 21. baş golüne imza atmayı başardı ve hava toplarındaki hakimiyetini göstermesini bildi.