Golün adresi Immobile

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı, Konyaspor maçını da boş geçmedi, gollerine devam etti. Penaltıdan ağları sarsan Ciro Immobile, 8. lig maçında 8. sefer sevindi, gol krallığı yarışındaki tezini yeniden gösterdi

Siyah beyazlı takım alanında Konyaspor'u 2-0 yenerken Ciro Immobile yeniden isminden kelam ettirmesini bildi. İtalyan forvet, penaltıdan attığı golle açılışı yaparken, bu sezon 8. lig maçında 8. sefer ağları havalandırdı. Immobile, toplamda ise 13. resmi maçta 12. golünü kaydetti. 34 yaşındaki futbolcu ayrıyeten son 4 lig maçında 5 gol kaydederek serisini sürdürdü. Immobile, kulüp tarihinde en güzel dönem başlangıcı yapan forvetlerden ortasına da ismini yazdırdı.

MÜTHİŞ İSABET

Ciro Immobile istatistikleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de kaydettiği 8 golle en fazla gol atan oyuncu olan Immobile, çıktığı 8 müsabakada rakip kalelere gönderdiği 11 isabetli şutun yüzde 73'ünü gole çevirdi. Dayanılmaz bir istatistik tutturan tecrübeli yıldız, bu sezon ligde yalnızca Samsunspor ve Trabzonspor maçlarında ağları sarsamadı. Ünlü futbolcu, iç alanda çıktığı 4 gayrette 5 defa gol sevinci yaşadı.

7'DE 6 İSABET

Beşiktaş mesleğine çok düzgün başlangıç yapan Ciro Immobile bu dönem 7 penaltı kullanırken 6 isabet sağladı. Immobile ligde 5, Üstün Kupa'da da 1 penaltı golü attı. İtalyan yıldız, Avrupa Ligi'nde E.Frankfurt karşısında penaltıyı kaçırdı.

MERT DUVAR ÖRDÜ

Milli ortada sakatlığını atlatan Mert Günok, dün Konyaspor karşısında kalesinde duvar ördü. Bu dönem ligdeki 8 maçta da vazife yapan deneyimli file bekçisi, bu müsabakaların 4'ünde ise kalesini gole kapatmayı başardı.

ROTASYON İSMİ ONUR

Beşiktaş'ın deneyimli sağ beki Onur Bulut, dün tekrar maçın son dakikalarında oyuna girdi. Ligdeki 8 maçın 5'inde sonradan oyuna giren Onur, dün 4 dakika alanda kaldı. Toplamda aldığı müddet ise yalnızca 18 dakikada...

GİZLİ KAHRAMAN SVENSSON

Beşiktaş'ın Norveçli oyuncusu Svensson, dün de yeniden vazifesini layığıyla yaptı. Kayserispor maçında hasta olduğu için forma giyemeyen deneyimli sağ bek, kalan 7 müsabakada müddet aldı ve bunların 6'ında 90 dakika oynadı.