Göğüs sponsoru Papara

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Papara CEO'su Emre Kenci'nin iştirakiyle Papara Park'ta gerçekleştirilen basın toplantısında, Trabzonspor'un yeni dönemde giyeceği ve Papara logosunu göğsünde taşıyacağı 4 farklı forma tanıtıldı.

Lansman ile bordo mavililerin yeni dönem formaları görücüye çıktı. Papara, Trabzonspor ile geçen yıl imza attığı stadyum isim sponsorluğunu da içeren geniş kapsamlı iş birliği dahilinde yeni dönemde grubun formalarının göğsünde yerini aldı. Grubun yeni dönem formaları Papara Park'ta düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. 20 milyon kullanıcısıyla finansın her alanında hizmet veren bir Harika App olma yolunda süratle ilerleyen finansal teknoloji şirketi Papara, spor sponsorlukları kapsamında 2018'den bu yana Trabzonspor kulübü ile çalışmalar yürütüyor.

MİNİCİK MUTABAKAT KOCAMAN HİKAYE

PaparaPark CEO'su Emre Kenci, "Bilindiği üzere bizim Trabzonspor ile sponsorluk alakamız 2018'de başladı. 2018'de küçük bir şirket olarak minicik bir muahede yaparak başladığımız öykü bugün kocaman bir hale geldi. Ağustos 2023'te stat sponsorluğunda 5 yıl boyunca stadın isim haklarını da içeren geniş kapsamlı bir sponsorluk mutabakatına imza atmıştık 1 milyar 416 milyon TL'lik. Bu muahede kapsamında 2024-25 dönemi itibariyle başlayarak 5 dönem boyunca Papara Trabzonspor formalarının göğsünde bulunacak. Biz yaptığımız muahedenin markamız için çok hakikat bir muahede olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

5 DÖNEMLİK ANLAŞMA

Ağustos 2023'te Akyazı Stadyumu'nun beş dönemlik isim hakkını da içeren 1 milyar 416 milyon TL'lik kapsamlı bir sponsorluk muahedesine imza atan Papara, muahede dahilinde 2024-2025 dönemi prestijiyle 5 dönem boyunca Trabzonspor formalarının göğsünde yerini alacak. Papara, bu dönem şortta yer almayacak.