Gerard Pique’den Shakira’ya: Gerçekleri söylemiyor

Gerard Pique'den Shakira'ya: Gerçekleri söylemiyor

T24 Magazin

Emekli futbolcu Gerard Pique, şarkıcı Shakira'yı ayrılıklarıyla ilgili tam olarak doğruyu söylememekle suçladı. Pique, Shakira'nın açıklamalarına rağmen Clara Chia Marti ile "çok mutlu" olduğunu söyledi.

Yapabileceği en iyi şeyin sevdikleriyle birlikte zaman geçirmek olduğunu söyleyen Pique, "Sonuçta yaşanan şeyler, olduğu gibi anlatılmıyor. Bunu kontrol etmem mümkün değil" dedi. 

Pique "Çok mutluyum, harika vakit geçiriyorum ve kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Sahip olduğum hayat, 20 yıldan fazla bir süredir hayatımın takımında oynayabilmek, harika çocuklar, inanılmaz bir aile, hayat boyu süren arkadaşlar, hala sahip olduğum okuldan arkadaşlar..." ifadelerini kullandı. 

Shakira ile Pique'nin Milan (11) ve Sasha (9) adında iki oğlu var. Shakira, The Times'a verdiği röportajda "Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için, o futbol oynayabilsin diye kariyerimi askıya aldım" ifadelerini kullanmıştı.

 

Günün öne çıkan haberleri...

TIKLAYIN - Mehmet Y. Yılmaz: Savaş ağalarının Bahçeli’ye yanıtı

TIKLAYIN - Abdullah Öcalan'dan Bahçeli'nin çağrısına ilk yanıt: Koşullar oluşursa teorik ve pratik güce sahibim

TIKLAYIN - AKP'li Şamil Tayyar: "Öcalan çıkışı" devlet projesi değil, Devlet Bahçeli projesidir; MGK kararı yok, Erdoğan'ın haberi de yok

TIKLAYIN - Ertuğrul Özkök: Asıl merakım şu; güvenlik kamerası görüntülerini kim aldı, kim sızdırdı?

TIKLAYIN - Murat Karayılan, TUSAŞ saldırısı öncesi Bahçeli'nin çağrısını değerlendirmiş: Kürt tarafı buna "yok" demez ama yaş tahtaya da basmaz

 


Cem Adrian’dan Picasso’ya: