Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Ultra Trail Mont-Blanc Dünya Serisinde açıklamalarda bulundu!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Rize-Kaçkar Dağları’nda gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük ultra maraton markası Ultra Trail Mont-Blanc (UTMB) Dünya Serisi Eylül 2025’in tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte o kelamlar... | Son dakika spor haberleri

Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ultra Trail Mont-Blanc Dünya Serisi Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu formda:

"ADRENALİN YAŞAYIP HEYECANA ŞAHİT OLACAĞIZ"

İnsanlar 20-50-100 km'lik araları vakit zaman koşup vakit zaman yürüyecekler. Bu ve gibisi yürüyüş kümeleri ve tertipleri genel olarak tüm dünyada tanınan bir hal isimli. Koordineli formda beşerler bunlardan faydalanıyor. Ben bu bahiste emeği geçen başta Rize Valiliği'ne çok teşekkür ediyorum. Gayemiz Kaçkar Dağları'nı turizme kazandırmak. O sislerin üzerinde olmak, o doruklarda yer almak adrenalin açısından da büyük keyif verecek. Tıpkı vakitte bu parkurda yer alacak atletleri takip etmek de başka bir heyecan olacak. Bu tertibin Rize'de yer alması farklı bir heyecan olacak. Güzel uğurlu olsun diyor biz bakanlık olarak bu tanıtımın öncüsü olmaktan gurur duyuyoruz. Daima birlikte Kaçkar Dağları'nı tüm dünyaya tanıtalım. Daima birlikte burada tüm güzelliklerimizi paylaşalım.