Genç adam gece uyuyan aile üyelerini katletti! Hepsini sırayla başlarından vurdu

Türkiye'de birşeyler oluyor ancak sonu gelmiyor. Hergün yeni bir katliam yeni bir cinayet haberi yurdun dörtbir yanından geliyor. Adana'da gündüz mezarlıkta bir anne ile iki kızının öldürülmesinden sonra gece de bir anne, baba ve anneanne oğulları tarafından uyurken başlarından tabancayla vuruldu. Korkunç olayı duyan yakınları inanmakta zorlandı

Adana'nın Sarıçam ilçesinde korkunç bir aile trajedisi yaşandı. S.A. (26), gece yarısı yatağında uyuyan annesi Mintaha Aydın (61), babası İlyas Aydın (63) ve anneannesi Ülfet Köse'yi (80) tabancayla başlarından vurdu. Olayda anne ve anneanne hayatını kaybederken, baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Korkunç olay, saat 04.30 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, şizofreni tedavisi gördüğü belirtilen S.A., bir süredir aynı evde yaşadığı anne ve babasıyla aile içi sorunlar yaşıyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde yatağında uyuyan annesi Mintaha Aydın, babası İlyas Aydın ve anneannesi Ülfet Köse'yi başlarından vuran S.A., ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ailesinin silahla yaralandığını ihbar etti.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Mintaha Aydın ve Ülfet Köse'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan baba İlyas Aydın ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayda kullanıldığı düşünülen tabanca evde bulundu ve S.A. polis tarafından gözaltına alındı. İlk ifadesinde cinayeti itiraf eden S.A., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Hayatını kaybeden Mintaha Aydın ve annesi Ülfet Köse'nin cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.