Galatasaray’ın olay adamıydı! Marcao’dan yıllar sonra flaş itiraflar

Bir periyot Galatasaray formasını terleten ve şimdilerde İspanyol takımı Sevilla'da mesleğine devam eden Marcao, gerek yaşadığı olaylar gerek alandaki performansıyla sarı-kırmızılı taraftarların aklına kazınan isimlerden birisi olmuştu. Son olarak Brezilyalı oyuncudan flaş itiraflar geldi. İşte ayrıntılar...


Şimdilerde Sevilla formasını terleten Marcao bir devir Galatasaray ile değerli başarılara imza atmıştı.


Futbolcu sarı-kırmızılılar ile 1 kez Süper Lig 1 kere Ziraat Türkiye Kupası ve 1 kere Türkiye Üstün Kupası'nı kazanmanın memnunluğunu yaşamıştı.


Brezilyalı yıldız, Galatasaray'da oynadığı futbolla taraftarların sevdiği isimlerden birisi olmuştu.


Bu başarılı performansıyla Cimbom'dan, İspanya'nın esaslı gruplarından Sevilla'nın yolunu tutan Marcao için işler hiç de istediği üzere yolunda gitmedi.


Sevilla'da sakatlıklarla başı kederde olan ve eski formundan uzak kalan Marcao flaş itiraflarda bulundu.


Akşam'ın, SFC'den derlediği haberde futbolcu şu kelamlara yer verdi;


"Yaşadığım sakatlıklardan ötürü çok sıkıntı 2 yıl geçirdim. Ailem bana yardım etti.


Sonra da psikologa gittim. Başta saçmalık olduğunu düşünüyordum lakin psikoloğa gitmek bana çok yararlı oldu.


Daha sakin bir insan oldum. Alışkanlıklarımı değiştirdim. Düzgün bir insan değildim. Âlâ bir baba olamamıştım. Acı çekiyordum. Eşim bana 'Senin yardıma muhtaçlığın var' diyordu. Haklıydı. Haklısın dedim ve tertipli olarak psikoloğa gittim."


Marcao, Galatasaray forması ile toplam 141 resmi maça çıkmıştı. Deneyimli futbolcu bu maçlarda 2 gol ve 2 asistlik performansı gösterdi. Deneyimli oyuncu, bu dönem Sevilla'da 6 resmi maça çıktı.