Galatasaray’ın eski oyuncusundan Elfsborg’a ikaz: İstanbul’da sizi cehennem bekliyor

Galatasaray'ın eski İsveçli oyuncusu, daha evvel kulüp bünyesinde teknik yöneticilik vazifesi de üstlendiği kendi ülkesinin ekibi olan Elfsborg'a ihtarda bulundu. Birebir vakitte futbolculuk mesleğine veda ettiği Galatasaray ile ilgili İsveçli takımı uyardı: İstanbul'da sizi cehennem bekliyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)


Galatasaray, Süper Lig'de liderlik koltuğunda otururken UEFA Avrupa Ligi'nde de birinci 8 maksadı için kolları sıvadı.


Avrupa Ligi'ndeki son maçını RFS ile oynayan Cimbom, 2 - 0 önde olduğu maçta berabere kalma şoku yaşamıştı.


"Geçmişe değil geleceğe odaklanmalıyız" diyen Okan Buruk, Elfsborg'u ağırlayacağı müsabaka için kadrosunu sıkı bir halde hazırladı.


Öte yandan 2007 yılından 2010 yılına kadar Galatasaray'da forma giyen ve akabinde teknik yöneticiliğe yönelen Tobias Linderoth'dan Elfsborg'a flaş bir ihtar geldi.


Ülkesi İsveç'ten BT'ye konuşan Linderoth, "Elfsborg'u İstanbul'da cehennem bekliyor. Çok çok yüksek ses olacak buna emin olabilirsiniz." dedi.


Ayrıca "Taraftarlar günlerindeyse ve 'Cehenneme beğenilen geldin' hissini yaratırsa orası oynaması çok sıkıntı bir yer." tabirlerini kullandı.


Mücadelenin sonucu sorulduğunda ise Linderoth, Galatasaray'ın favori olduğunu lakin Elfsborg'un yanlışsız ataklar ile talihini arttırabileceğini söyledi.


Galatasaray'da oynadığı periyotla ilgili soruya ise "Futbol onların tutkusu ve sahiden futbol dünyasında yaşıyorlar. Duyulmak ve görülmek istiyorlar." yanıtını verdi.


Tobias Linderoth, kramponları asmasının akabinde Elfsborg'da yardımcı teknik yöneticilik misyonu üstlenmişti.


Galatasaray, Avrupa Ligi'ndeki birinci maçında PAOK'u 3 -1 yenmiş ve ikinci maçında RFS ile 2 - 2 berabere kalmıştı. Şuan tabloda 4 puan ile 8. sırada yer alıyor.


Elfsborg ise AZ deplasmanında 3 - 2'lik bir yenilgi almış ve akabinde Roma'yı 1 - 0 yenmeyi başarmıştı. İsveç takımı şuan 3 puan ile 16. sırada yer alıyor.