Galatasaray’ı yıkan haber! Torreira’nın transferini açıkladı

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da teknik yönetici Okan Buruk'un vazgeçilmezlerinden olan Lucas Torreira ile ilgili gündeme bomba üzere düşecek bir argüman ortaya atıldı. Gazeteci Damian Rancez, Uruguaylı yıldızın transferinin yakın olduğu ekibi açıkladı. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)


Trendyol Süper Lig'de son iki dönemi şampiyonlukla tamamlayan ve üst üste üçüncü şampiyonluğunu elde ederek 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray'da kazanılan muvaffakiyetlerin mimarlarından biri de Lucas Torreira oldu.


2022/23 dönemi başında İngiliz devi Arsenal'den transfer edilen yıldız futbolcu, gösterdiği performansla kazanılan şampiyonluklarda değerli rol oynadı.


İstikrarlı performansını sürdüren Torreira, Galatasaray'daki üçüncü döneminde da orta sahanın vazgeçilmez ismi olmaya devam ediyor.


Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan yıldız oyuncu, skor katkısı yapmadığı için vakit zaman tenkitlere maruz kalmıştı.


28 yaşındaki futbolcu, bu dönem oyununa skor katkısı da ekleyerek ekibinin aldığı zaferlerde değerli rol oynadı.


Geçtiğimiz dönem çıktığı 47 maçta 1 gol ve 3 asist kaydeden Lucas Torreira, bu dönem tıpkı istatistiği 12 maçta yakaladı.


Sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Uruguaylı yıldızla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı.


BOCA JUNIORS YOLCUSU

Arjantinli gazeteci Damian Rancez, yaptığı açıklamada Lucas Torreira'nın Boca Juniors'a transfer olmaya yakın olduğu ekibi duyurdu.


"BOCA'YA GELMEYE PAREDES'TEN DAHA YAKIN"

El Crack Deportivo'ya konuşan Rancez, "Torreira'nın Boca'da oynaması için her şey yolunda gidiyor. Juan Roman Riquelme'nin gayesindeki isim o ve gelmeye Leandro Paredes'ten daha yakın"


Lucas Torreira da geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Boca Juniors'ta oynamak istediğini söylemişti.


"AİLEME YAKIN OLMAYI ÖZLEDİM"

Ocak ayında ESPN Uruguay'a konuşan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu en büyük hayallerinden birinin Boca Juniors'ta oynamak olduğunu belirterek "Riquelme ile temastayız ve bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum zira uzun yıllardır Avrupa'dayım. Konutta olmayı, aileme yakın olmayı özledim." sözlerini kullanmıştı.


Lucas Torreira'nın Galatasaray ile olan mukavelesi 2026 yılına kadar devam ediyor.


Uruguaylı yıldızın yeni piyasa bedeliyse 15 milyon Euro.