Galatasaray’ı kahreden detay! Fenerbahçe…

Son dakika GS haberleri... Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalırken rekor hevesi kursakta kaldı. İşte kahreden o ayrıntı...


Trendyol Üstün Lig'in 7. haftasında Galatasaray, konutunda ağırladığı Kasımpaşa ile berabere kaldı.


Devre ortasına 3-1 önde giden fakat ikinci yarıda oyun Kasımpaşa üstünlüğünü kaybeden sarı kırmızılılar şoku yaşadı ve uğraşın ikinci yarısında kalesinde 2 gol gördü.


Cimbom'da Osimhen (2) ve Icardi'nin golleri Aslantepe'yi heyecanlandırsa da Kasımpaşa'da Hajradinovic (p), Da Costa ve Fall sahneye çıktı.


REKOR KAÇTI

Lige 7'de 7 ile başlama bahtını tepen Aslan'ın rekor kırma hevesi yıkıldı. Sarı-kırmızılılar, birinci yarıdaki tempolu futbolunu ikinci yarıya taşıyamadı.


SADECE TEK ŞUT ATABİLDİ

İkinci devrede Galatasaray'ın yalnızca 1 şutu vardı. Kasımpaşa, ikinci yarıdaki futboluyla ayakta alkışlandı. Aslan, 2009-10 döneminde olduğu üzere 6'da 6 ile başladığı ligde 7'de 7'yi göremedi.


SADECE F.BAHÇE

Lig tarihinde yalnızca Fenerbahçe, 7'de 7 galibiyetle başlama serisine sahip. Öte yandan sarı kırmızılılar bu dönem konutunda birinci sefer puan kaybetti.


EN SON 1983'TE

Galatasaray, 1983'ten sonra da 3 farklı öne geçtiği bir maçta galibiyeti koruyamadı. Aslan, 41 yıl evvel 4-1 öne geçtiği maçta Fenerbahçe ile 4-4 berabere kalmıştı.